Manufaktura hrdě reprezentuje českou kosmetiku ve výběrových hotelech střední Evropy

Česká značka Manufaktura započala nový druh významné spolupráce. Francouzská společnost Groupe GM France si ji vybrala jako ideálního reprezentanta světa kosmetiky ve střední Evropě a od 1. dubna 2019 nabízí novou řadu hotelové kosmetiky Manufaktura do 4-5 hvězdičkových hotelů v České republice a na Slovensku. Prestižní společnost Groupe GM France zastupuje významné kosmetické společnosti z celého světa a v oboru hotelové kosmetiky figuruje již více než 40 let.

„Jsme hrdí na to, že si Groupe GM France vybrala právě nás a že se Manufaktura stala součástí portfolia tak významné francouzské společnosti a zařadila se mezi věhlasné světové značky, jako jsou např. Nuxe, Clarins, Uriage nebo Yves Rocher…“ říká kreativní ředitelka Bára Čechová.

Od počátku jednání o možné spolupráci představovala Manufaktura pro Groupe GM France mimořádně náročného partnera. ,,Od začátku jsme trvali na tom, aby hotelová kosmetika vyráběná pod naší značkou splňovala stejné podmínky a kritéria jako všechny naše produkty.“ říká Bára Čechová. Při výrobě hotelové kosmetiky Manufaktura neslevovala v požadavcích na složení a parfemaci. Trvala na podmínce certifikátu HCS o netestování na zvířatech a na využití mýdlové hmoty s certifikátem RSPO k palmovému oleji. Při výrobě nedovolila použití parabenů a ropných olejů. „Jsme velmi rádi, že se dlouhá jednání vyplatila, a my se můžeme za všechny vzniklé produkty hotelové kosmetiky Manufaktura hrdě postavit.“ dodává Bára Čechová.

Všechny produkty jsou vyrobené výlučně v Evropě za přísného dodržování originálních receptur, s použitím výtažku a parfému obsaženém ve všech produktech sedmikráskové řady. Kosmetika je doprovázena designem, který připravil dvorní grafik Manufaktury Pavel Winter za využití krásných rostlinných motivů výtvarnice Kamily Skopové. To vše s respektováním filozofie a zásad značky Manufaktura.

Pro tento významný projekt byly vybrány produkty z oblíbené řady Sedmikráska. Tato populární edice má předpoklady pro to, nadchnout i náročnou a zcestovalou klientelu hotelů, která navíc zajisté ocení v dnešní době tolik žádaný příběh a lokální původ značky. Hodí se do měst, na venkov i do přírody. Je vhodná pro muže i ženy a díky jemnému a šetrnému složení s bezalergenní parfemací vyhovuje i osobám s citlivější pokožkou. Hotelová kosmetika v nabídce společnosti Groupe GM France zahrnuje následující miniatury: sprchový gel, šampon, mýdlo a tělové mléko. Součástí nabídky je i větší balení s pumpičkou, které obsahuje sprchový gel a šampon 2 v 1 a tekuté mýdlo.

Jedním z prvních hotelů, který o hotelovou kosmetiku Manufaktura projevil zájem a nadšeně se rozhodl pro spolupráci, je věhlasný Grand hotel Pupp v Karlových Varech, který má tradici již od roku 1701 a jeho unikátní prostory navštívili a navštíví řady celebrit, politiků a významných osobností z celého světa.

V případě poptávky po těchto produktech kontaktujte Taťánu Prokopovou na mailu tatana.guzioti@groupegm.com