Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Událost roku? FANY EXPO 2025

Jubilejní, dvacátý ročník FANY Expo přilákal do pražského O2 Universa 1900 profesionálů ze segmentu HoReCa.

Společnost FANY Gastroservis, lídr v zásobování gastronomických podniků v Praze, nabídla ve třech patrech více než 100 expozic. Kromě ledového loga jubilejního ročníku vítaly návštěvníky stánky s novinkami a exkluzivními produkty potravinářského i nepotravinářského sortimentu. Například řemeslný lihovar Radlík představil višňový likér zrající v sudu po portském víně. Společnost Savencia nabídla Liptovskou bryndzu v gastro balení a Farma Bláto prezentovala tvrdé sýry v čele s alpským Vidlákem zrajícím 12 měsíců na prknech. Lactalis zaujal holografickou prezentací a premiérou perličkové mozzarelly značky Galbani určeném pro segment HoReCa. Nechyběla ani výjimečná káva Delta Cafés připravovaná baristy na pákových kávovarech Delta Mayor. Před vstupem do hlavního sálu se hosté mohli osvěžit víny z Bohemia Sekt a Borgo Molino či ochutnat speciality zahraničních výrobců Salcheto a Carchelejo. Maso Jičín zaujalo unikátním vepřovým tataráčkem s názvem Cibuláček, společnost Heuschen&Schrouff Oriental Foods přiblížila asijskou kuchyni a firma Akmis představila autentickou omáčku Anchor Bar proslavenou díky Buffalo Chicken Wings. FANY Expo bylo také o živých prezentacích. Mozzarellu zde vyráběl italský mistr Antonio Marieri, zatímco Zdeněk Křížek okouzlil veganskými tortellini s květákovým velouté a fermentovanou zeleninou. Zahraniční osobností pak byl Massimo Camia, jehož stejnojmenný podnik má již 24 let hvězdu Michelin. FANY Expo 2025 opět potvrdilo svou prestiž a význam v pražském gastronomickém světě!

MiM