Své plány i tajná přání svěřte diářům Filofax

Magie přelomu roku je velmi mocná a každoročně vítáme nový rok s mnoha plány a novými cíli. V tuto chvíli je vždy správná životní motivace tím nejlepším předpokladem pro zázračné změny v našich životech. Ať jsou to malé či velké plány, pracovní i osobní, bude potřeba je někam zaznamenat. Jak říká staré latinské přísloví „Littera scripta manet“ neboli „Co je psáno, to je dáno“. Nepostradatelné diáře, osobní organizéry a zápisníky Filofax budou tím pravým a skutečně stylovým doplňkem, který vás bude provázet na cestě ke splnění vašich snů a cílů či ke snadné organizaci vašeho dne. Zároveň jsou i vynikajícím tipem na vánoční dárky pro vaše blízké. Každému z nich můžete vybrat překvapení z originálních nových kolekcí Garden, Confetti, Expressions, Indigo nebo Clipbook s kreativním setem pro tvořivější jedince. Nádherné letošní kolekce Filofax jsou zároveň i oslavou mimořádného výročí 100 let existence značky.

Nové kolekce pro oslavu každodenního života

Papírový diář je stejně jako kniha hmatatelným důkazem, že i když virtuální svět a moderní technologie vládnou našim životům, nikdy plně nenahradí poetiku doteku pera s papírem či možnost listování mezi stránkami. Ikonické diáře Filofax k dennímu plánování pracovních i osobních povinností přidávají ještě mimořádnou estetickou hodnotu v podobě nových designových kolekcí:

Tradiční anglický květinový vzor kolekce Garden se zjednodušenými tvary a nadčasovou paletou barev vás přiměje vrátit se k úplným základům a hledat opět radost v jednoduchosti. 

Kolekce Confetti vám připomene, jak důležité je užívat si života plnými doušky. Hravé vzory a vyzývavé barvy plně rezonují s mottem Carpe diem – Užívej dne. 

Kolekce Expressions inspiruje ke kreativitě prostřednictvím barevných „chaotických“ stříkanců a kapek v jasných a intenzivních barvách. Jak napovídá samotný název kolekce, zápisník přímo vybízí k zaznamenání vlastních myšlenek, pocitů nebo emocí, které zrovna v životě prožíváte. Intenzivní život a úsměv jsou tím nejlepším průvodcem.

Naopak uklidňující tmavě modrá barva kolekce Indigo se objevuje v řadě přírodních vzorů. Relaxační odstíny působí pozitivně na zlepšení koncentrace a duševního rozpoložení. Soustřeďte se, plánujte v klidu svůj den a užívejte si poklidný, ale přitom svěží pohled na svět kolem nás.

Dárek, který každého vtáhne do světa fantazie a uchová jeho tajemství

Okouzlujícím dárkem pro vaše blízké může být Clipbook s úžasným kreativním setem. Základ balíčku tvoří zápisník Clipbook A5, ke kterému náleží řada doplňků – báječné kovové přívěsky, plastové korálky, inspirativní washi pásky a stuhy. Zápisníky hned v pěti pastelových barvách, ze kterých máte na výběr, lze ozdobit podle vlastní fantazie a vytvořit tak naprosto unikátní a jedinečné dílko. Uvnitř najdou obdarovaní i jednoduchý návod na několik zábavných způsobů, jak se svým novým Clipbookem pracovat. Zápisník na poznámky, vzpomínky a tajemství určitě ani po letech neztratí nic ze svého kouzla. 

Udržitelnost je Filofaxu vlastní

Značka Filofax dbá na to, aby i sebemenší detail použitý na výrobu všech jejích produktů byl maximálně udržitelný. Papír ve všech diářích a zápisnících pochází pouze z lesů od certifikovaných dodavatelů, kteří splňují nevyšší ekologické standardy. Co se použité kůže týče, Filofax odebírá pouze výrobky a materiály, které jsou vedlejším produktem potravinářského průmyslu. Vyhýbá se také používání škodlivých chemikálií a barviv, neustále se snaží o minimalizaci dopadu na životní prostředí a úsporu energie při samotné výrobě. Proto jsou i všechny plastové obaly plně recyklovatelné a další obaly jsou převážně papírové.

www.filofax.cz