Festival VŠEM ŽENÁM a Brands&Stories v mediálním partnerství

Festival VŠEM ŽENÁM a Brands&Stories v mediálním partnerství: Inspirace, aktivace, spojení a sdílení!

Vzácné spojení ženství, úspěchu a inspirace se stává ještě výraznějším, a to díky novému mediálnímu partnerství mezi festivalem VŠEM ŽENÁM a časopisem Brands&Stories. Tato spolupráce slibuje podporu a sdílení hodnot, které spojují silné a úspěšné ženy.

Festival VŠEM ŽENÁM není pouhým byznysem a úspěchem; je to událost věnovaná podpoře žen, ženství, diverzitě, ESG, inkluzi, cirkulární ekonomice a nekonečné inspiraci. Každoročně přivítá stovky žen z businessu, včetně desítek hvězdných hostů a inspirativních mentorů. Mentoři jsou velmi pečlivě vybíráni a oslovováni. Mentory se může stát pouze CEO, člen(ka) představenstva či expert(ka) na dané téma aktuálního ročníku.Obrázek: Z atmosféry festivau VŠEM ŽENÁM

“Partnerské spojení s festivalem VŠEM ŽENÁM mi přináší velkou radost, protože festival přitahuje nejen úspěšné ženy z byznysu, a mnohé z nich jsou i našimi čtenářkami,” komentuje Blanka Bukovská, vydavatelka a šéfredaktorka časopisu Brands&Stories. “Sama jsem časopis založila před 15 lety a dodnes se mu věnuji s plným nasazením. Těším se, že mohu být součástí tohoto inspirativního setkání, a to nově i v roli mentorky u kulatého stolu na téma PŘÍBĚH PRODÁVÁ ZNAČKU.”

Obrázek: Blanka Bukovská, vydavatelka a šéfredaktorka časopisu Brands&Stories

Termín festivalu je pečlivě volen, a to v měsíci, kdy oslavujeme Mezinárodní den žen. Letošní ročník, konaný 7. března v Praze a 21. března v Brně, nese téma “Aktivujte svoji hojnost” a to ve všech různých oblastech.

Ambasadorkou, hostem a mentorkou festivalu bude nebeská Martina Viktorie Kopecká, farářka Církve československé husitské, psychoterapeutka a krizová interventka. Celý seznam desítek dalších osobností včetně medailonků naleznete již nyní webu festivalu včetně nabitého programu pro obě města.

Obrázek: Martina Viktorie Kopecká, farářka Církve československé husitské, psychoterapeutka a krizová interventka

Nebude chybět ATELIÉR „SWAP“ – Vyměňujeme, udržujeme a děláme radost…, skvělé občerstvení, autogramiáda, foto stěna a doprovodný program, nabízející nekonečnou inspiraci, nakupování a objevování nového.

Obrázek: ATELIÉR „SWAP“ – Vyměňujeme, udržujeme a děláme radost…

Proč právě téma hojnosti pro rok 2024? „V době ekonomické krize bych právě ráda ukázala skrze festival, že stav naší duše nikdy nebyl ani nebude o tom, kolik máme na kontě a jak si naše ekonomika vede, ale o tom, co na sobě odpracujeme, a jak se budeme cítit. Právě tento čas můžeme věnovat svým nejbližším a sobě. Pak náš život bude hojný navždy,“ odpovídá Petra Janíčková, prezidentka a zakladatelka festivalu.

Obrázek: Petra Janíčková, prezidentka, mentorka a zakladatelka festivalu VŠEM ŽENÁM

Setkání spojující hojnost a inspiraci ve prospěch všech žen. Ženství, radost, networking, inspirace a především vzpomínky, co zůstávají. Takový je festival VŠEM ŽENÁM, který si ženy opravdu užijí všemi smysli. Více informací naleznete na oficiálním webu festivalu. Připojte se k nám a dejte prostor hojnosti ve všech směrech vašeho života!
I když je letošní festival plně vyprodán, což svědčí o jeho popularitě, můžete se již nyní těšit na ročník 2025, který bude plný novinek a opět na velice zajímavé a aktuální téma. Nechte se překvapit. A aby vám nic neuniklo, sledujte nás i festival na sociálních sítích, zůstaňte v kontaktu!

Více o festivalu VŠEM ŽENÁM na https://vsemzenam.cz/