Značka doplňků stravy Organic Oasis Lab s patentovanými složkami

Slovenskou značku Organic Oasis Lab vytvořila zakladatelka e-shopu Organic Oasis Lenka Šoltysová společně s týmem biochemiků a farmaceutů. Jedná se o prémiové přírodní doplňky stravy, které v sobě spojují prvky vědy a přírody, přičemž složky produktů tvoří aktivní a patentované látky, jejichž účinky prokazují klinické studie.

„Vytvořením značky Organic Oasis Lab jsem zúročila své celoživotní zkušenosti v oblasti zdravého životního stylu,“ říká Lenka Šoltysová, zakladatelka Organic Oasis Lab. „Jsem ráda, že se nám spolu s týmem odborníků podařilo vytvořit unikátní duo výživových doplňků, které přispěje k pevnému zdraví a kráse našich zákazníků, neboť jak se říká ‚zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím’.
Třetí produkt plánujeme představit na jaře 2023.“

Lenka má více než 10leté zkušenosti z oblasti zdraví a krásy. Založila a vedla jednu z prvních soukromých onko-genetických laboratoří na Slovensku. Byla zakladatelkou a ředitelkou úspěšné kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie v Bratislavě. Pracovala jako konzultantka a poradkyně pro slovenskou firmu s doplňky stravy. Poslední 3 roky se aktivně věnuje online byznysu a rozvoji své značky výživových doplňků Organic Oasis Lab.


Do produktové řady spadají:

HAPPY SKIN THERAPY

Unikátní přírodní směs 16 aktivních složek a 2 patentovaných látek pro zdravou, krásnou pleť i vlasy a nehty. Klíčovými složkami produktu jsou 2 patentované látky, konkrétně ceramidy CERAMOSIDES™ a koncentrovaná směs polyfenolů Oxxynea®. Happy Skin Therapy je vhodná pro lidi, kteří mají vrásky, dehydrovanou, poškozenou a citlivou pleť se sklonem k ekzémům a zvětšeným pórům. Má výrazný anti-age efekt, zároveň zlepšuje elasticitu pokožky, podporuje tvorbu kolagenu, redukuje oxidační stres a následně stárnutí buněk. Více o složení zde.

ANTI STRESS THERAPY

Jedinečná přírodní směs 7 aktivních složek a 1 patentované látky pro odolnou psychiku, snížení únavy, vyčerpání, stabilizování hormonální rovnováhy a dobrý spánek. Klíčovými složkami produktu jsou patentovaná bio látka SERENZO™, bio Ashwagandha KSM-66 a přírodní vitaminy skupiny B spolu s přírodním hořčíkem. Anti Stress Therapy je nejvhodnější pro aktivní sportovce a lidi pracovně vytížené a ty, kteří pociťují fyzické, psychické a emocionální vypětí. Více o složení zde.

Kontakt:

Organic Oasis SK s.r.o.

Bronzová 2, 851 10 Bratislava, Slovensko

soltysova@organic-oasis.sk

+421 907 831 777,

www.organic-oasis.sk
e-shop
IG: @organic_oasis.sk