Železný ostrov pro sudy od společnosti DEKOR

Tajemství unikátního postupu vaření piva Pilsner Urquell si předávají v Plzni z generace na generaci již od první várky z roku 1842. Ležák Pilsner Urquell dal vzniknout pivu plzeňského typu a inspiroval tak více než dvě třetiny všech světových piv dodnes označovaných jako Pils, Pilsner, Pilsener. Za výslednou chuť vděčí výrobce mnoha aspektům, jež propojuje jedno nepřerušitelné pouto jménem kvalita. A právě tento základní aspekt filozofie Plzeňského Prazdroje ho propojil se stejně smýšlejícím výrobcem prostředků pro prezentaci zboží v místě prodeje – moravskou společností DEKOR. Návrhy a realizace v oboru marketing at-retail firmy DEKOR, spol. s r.o. jsou doma taktéž na všech světových kontinentech.

Posláním firmy DEKOR z Buchlovic je vytváření výjimečného prodejního prostředí, které nakupujícím nabídne jedinečné nákupní zážitky spojené s danou značkou. Firma má 30 let zkušeností s výrobou a realizací POP stojanů, shop-in-shop projektů a kompletními přestavbami značkových prodejen. Z pohledu firmy DEKOR, spol. s r.o., jejíž design v oblasti interiérů a marketingu – at retail se proslavil nejen u nás, ale i ve světě, se jeví jako optimální řešení propojení jak kreativity, tak vysoké úrovně technického a výrobního know-how. Nejenom absolutní kontrola nad všemi fázemi celého procesu, ale i záruka objektivních výrobních nákladů jsou garantovány nejnovějšími výrobními technologiemi.

Dekor každoročně investuje do výrobních technologií v řádech milionů korun a snaží se vždy pořizovat v danou chvíli tu nejnovější výrobní high- -tech technologii a technologie vyplývající z potřeb zákazníků. Proto když Plzeňský Prazdroj hledal se svým základním designovým návrhem výrobce, který dokáže vytvořit obří paletové vystavení pro pivní sudy ve velkoobchodě, obrátil se právě na DEKOR. Ten se s elánem sobě vlastním zakázky, které se slangově říká ostrov pro KEG nebo sudový ostrov, ujal a vytvořil veškeré technické řešení. Zaměření a instalace probíhaly přímo na místě, neboť se jedná o modulární systém, pevně přichycený k podlaze chemickými kotvami. Zatím byly realizované 3 instalace, v Brně, Praze a v Plzni.

Provedení ostrovů je založeno na jeklové konstrukci pod paletami, použitým materiálem je surové železo a transparentní komaxit. Bočnice ostrova tvoří trubkový rám a boční plechový panel, na kterém je boční vizuál z potištěného dibondu (plast-hliník). Vizuály nad sudovým ostrovem jsou vyrobeny z potištěného plastu a hliníkových profilů zavěšených na existující řetízky kotvené do stropu. Za povšimnutí na tomto velkolepém druhotném umístění stojí i magnetické cedulky s brandem vystavených sudů, které jsou řazeny podle prémiovosti. Logo značek je natištěno na magnetické fólii, takže je zajištěna jednoduchá aplikace na plechové stěny. Tento šikovný systém umožňuje velmi snadnou variabilnost v rámci sudového ostrova.

Firma DEKOR i na tomto projektu ukázala svůj um, preciznost a kvalitu ve zpracování jakéhokoli materiálu, díky svému prvotřídnímu technologickému zázemí, ale také doladění netradičního POP materiálu svými nápady a vychytávkami, jako jsou třeba právě magnetické fólie.

 www.dekor.cz