Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Z on-line zpět do kamenného obchodu

I malé formáty kamenných obchodů fungují. Obzvláště u sortimentu, jakou je kosmetika, je lidský faktor, konzultace a rada důležitá. Po covidových letech a pouze e-shopových prodejích si značky opět nacházejí svoji cestu přes kamenné obchůdky. Loajalita zákazníků, dobré obchodní vztahy a lidský přístup jsou v prodejích nenahraditelné. Stejně tak to má i kosmetika Green Angel, která se opět vrátila do centra Prahy. A to je dobře, protože účinky této kosmetiky jsou vskutku andělské!

Na náš trh začala kosmetiku dodávat Miriam Hanusová, která ji kdysi objevila na dovolené u své kamarádky žijící u moře v Irsku. Podnikly spolu výlet do lázní, kde dělají koupele z mořských řas. Tak si Miriam poprvé zakoupila krém Green Angel a jeho účinky na pleť ji natolik nadchly, že zatoužila vyhledat majitele této kosmetiky. A tak se kosmetika Green Angel dostala i do Čech. Miriam vyzkoušela prodej na Starém Městě, o Covidu internetový prodej, ale opět se vrací do prostoru, kde se se zákaznicemi může potkávat a může jim poradit. Tentokrát do pasáže Archa.

Zelený anděl je výstižný název pro tuto kosmetiku. Irská přírodní kosmetika Green Angel se vyznačuje funkční kombinací ručně sbíraných řas a vzácných éterických olejů. Zakladatelé společnosti manželé Mitchellovi si dali za cíl vytvořit nejen kvalitní přírodní kosmetiku, která bude vyhovovat potřebám suché a citlivé pleti, ale chtěli nabízet produkty, které budou zákazníky přesvědčovat svými výsledky. Při tvorbě produktů vycházejí z tradic dvou starověkých metod – Thalassoterapie (použití mořské vody a mořských řas) a aromaterapie (použití éterických olejů), které kombinují s posledními vědeckými výzkumy. Všechny produkty jsou založené na extraktu 4 druhů ručně sbíraných řas, které jsou zdrojem velkého množství vitamínů, minerálů, tolik prospěšných pro naši pokožku. Ty jsou doplněné o další přírodní složky a prémiové éterické oleje, tak aby plnily náročné požadavky každého typu pleti.

Kosmetika Green Angel se přirozeně netestuje na zvířatech a neobsahuje parabeny a silikony. Neustále také hledá možnosti jak snížit naši uhlíkovou stopu. Společnost používá k výrobě svých produktů jenom plasty a obaly, které jsou snadno recyklovatelné.