Z labyrintu do Labyrinthu – Profesionální výrobce orientačních systémů

Každá firma musí mít dle Živnostenského zákona označení svého sídla či provozovny. Dávno již nejsme v době porevoluční, a tak dnes i na takovéto značení a orientační systémy existují specializované profesionální firmy. Jednou z mála firem u nás, která se tímto směrem specializuje již 24 let, je firma LABYRINTH-CZ z Hradce Králové. Kromě výroby orientačních systémů přesně na míru každému zákazníkovi dokáže vypracovat i různé studie navrhující ideální systém pro jakoukoliv firmu nebo instituci.

Maximální variabilita

Díky modulárnímu pojetí umožňuje systém značení stálé přizpůsobování se novým podmínkám v praxi. Např. při stěhování kanceláře do jiného patra, přesun do opačného křídla nebo do jiné budovy, to vše lze u našich cedulí aktualizovat okamžitě a bez nutné demontáže tabule. Navíc tyto změny dokáže provést i naprostý laik.

Snadná vyměnitelnost údajů

Častěji měnící se údaje (jména pracovníků, provozní doba apod.) lze velice snadno a pohodlně vyměňovat díky použití speciálních profilů s drážkou. Tisk nových informací se provádí pomocí běžné tiskárny na obyčejný papír nebo na čirou slídu. Změna je okamžitá a navíc s nulovými náklady.

Komplexnost a preciznost zpracování

Jednotlivé komponenty umožňují vytvořit libovolný typ cedule nebo štítku. Díky tomu lze vyrobit jak venkovní informační tabule, plány areálů, tak i vnitřní centrální a směrové tabule, kancelářské štítky, piktogramy, nouzové úniky, různé rámečky apod. Vše samozřejmě precizně zpracované do nejmenšího detailu.

Vysoká estetická úroveň a užitná hodnota

Orientační systém nabízí téměř jakékoli barevné provedení. Základní “barvou” je stříbrný elox s příjemným saténovým povrchem umožňujicí další barevné zpracování. Důraz se vždy klade na jednoznačnost a vizuální srozumitelnost s příjemným “uživatelským komfortem”. To vše s maximálním začleněním systému do daného prostředí vč. splnění pravidel firemní identity (CI).

www.labyrinth-cz.cz