Vysočina, místo setkávání

Půvabný kout naší republiky – Kraj Vysočina – je klidnou, přesto možnostmi překypující lokací. Vysočinu najdete v samém srdci Česka na pomezí Čech a Moravy. Je to krajina jeřabin a malebných kopců, která se rozkládá na podstatné části Českomoravské vrchoviny, odtud její název…

Právě pro její polohu a skvělou dopravní dostupnost je Vysočina ideálním místem pro kongresový turismus. Protíná ji nejvytíženější česká dálnice a ze strategických míst České republiky je to zhruba stejně daleko, proto ji firmy často volí jako výhodnou lokaci pro setkávání, semináře, eventy či konference pro účastníky z různých koutů republiky. Rozmanitost nabídky konferenčních prostor je tak veliká, že si vybere opravdu každý.

Při hledání těch nejlepších míst pro vaše akce nabízí svou bezplatnou pomoc regionální kancelář Vysočina Convention Bureau. Jejím posláním je zvýšení povědomí o možnostech a profesionálních službách, které destinace Vysočina v oblasti kongresové a incentivní turistiky nabízí. Nyní se může pochlubit aktualizovaným portálem www.vysocina-konference.cz, na kterém najdete on-line databázi všech zajímavých míst pro obchodní jednání, eventy, konference a teambuildingy. Hledání té správné lokality usnadňuje vyhledávací modul, pomocí kterého stačí zadat požadovaný počet lůžek, kapacitu jednacích sálů, vybavení hotelu, a získáte přehledně vyfiltrovaná konferenční zařízení dle vašeho přání. Pomocí těchto stránek lze také zaslat poptávku přímo na konkrétní vybraná místa nebo na všechna zařízení, která vyhoví zadaným kritériím. Portál je proto perfektním nástrojem pro všechny marketingové a eventové manažery, kteří hledají ucelený přehled zařízení pro konferenční turistiku v destinaci Vysočina.

V databázi jsou desítky hotelů a míst, které poskytují vybavení a služby pro firemní setkávání, konference i další business eventy. Velmi příjemným bonusem je pestrost nabídky, která zahrnuje hotely v nejrůznějších stylech, na neobvyklých místech, v bezprostřední vzdálenosti od sjezdu z dálnice nebo naopak v krásné přírodě, s nádechem historie nebo třeba zdravého životního stylu. Konferenční sály a místnosti zde objevíte na zámcích a dalších netradičních místech, kterými jsou např. významné historické památky, včetně těch UNESCO. Pro relaxaci po dlouhých poradách může Vysočina nabídnout krásně opravené pivovary, farmy, tematická místa nebo moderní wellness resorty – v jednom z nich, Resortu sv. Kateřina, můžete od letošního roku využít například také unikátní Ájurvédský pavilon.

Všechna tato lákavá místa si můžete prohlédnout v on-line databázi nebo katalogu na www.vysocina-konference.cz. Katalog je rozdělen podle jednotlivých okresů Vysočiny, u každého zařízení najdete všechny klíčové informace pro uspořádání vaší akce.


Vysočina Convention Bureau
Na Stoupách 144/3, 586 01 Jihlava
Tel: +420 734 691 423
E-mail: info@vysocinaconvention.cz
www.vysocina-konference.cz