Visa Czech Top Shop 2022

„I ve druhém kvartálu roku 2022 jsme pokračovali v hledání a oceňování těch nejzajímavějších prodejen, které spotřebitelům poskytují mimořádný zákaznický zážitek, „ uvádí Jirka Beran. „Navštívili jsme i několik účastníků projektu Česko platí kartou, z nichž nejvíce bodů získal Mobil Maják v Globu Olomouc. Také jsme se zúčastnili CardFora v hotelu Jezerka u přehrady Seč, kde jsme ocenili dvě nejaktivnější spolupracovnice našeho projektu na straně acquirerů – Andreu Šilhánovou (GP) a Jitku Šimkovou (ČSOB). V neposlední řadě jsme získali pro naši soutěž dalšího silného partnera: společnost MORIS design, která za 25 let svého působení vytvořila pro své klienty přes 1200 prodejen.“

PRVNÍCH 6 FINALISTŮ 2022

Ještě ani pořádně nezaschla barva na diplomech vítězů „Visa Czech Top Shop 2021“ a už známe výsledky prvního pololetí ročníku 2022. Vítězi měsíců a prvními letošními 6 finalisty jsou tyto prodejny:

leden – dm v OC Černý Most
únor – GrillCentrum WEBER u OC Harfa
březen – JIP Bořanovice
duben – Ski a Bike Centrum Radotín
květen – COOP Podskalská Strakonice
červen – Démos trade Liberec

Oceněná prodejna COOP Strakonice

Unikátní koncept představil COOP ve Strakonicích (acquirer ČSOB), kde otevřel první hybridní prodejnu v ČR. Ta po běžných pracovních hodinách přechází do plně automatického resp. samoobslužného režimu, kdy zákazníci mohou do prodejny vstoupit na základě svojí bankovní identity.

Výjimečné je z našeho pohledu i Ski a Bike Centrum Radotín (acquirer GP), které působí jako naprostý cyklistický ráj a nabízí i speciální prostory pro firemní akce. Video z Radotína si můžete pustit zde.

Také Démos trade Liberec se vymyká běžným standardům – přestože jsou cílovou skupinou zejména truhláři, připadali si zde naši inspektoři spíše jako v módním butiku v Pařížské ulici v Praze.

ČESKO PLATÍ KARTOU

Na konci prvního pololetí známe i průběžné výsledky hodnocení CX u účastníků projektu Česko platí kartou. Nejvíce bodů získal Mobil Maják (acquirer GP) v Globu Olomouc. Na druhém místě je zatím cyklistická prodejna PELLS – Heršpická ul. Brno. Třetí je průběžně prodejna skútrů Kentoya v Sulicích.

Vítěz kategorie ČPK za 1. pololetí 2022

SMLOUVA S MORIS DESIGN

Za velmi dobrý signál pro další rozvoj projektu „Visa Czech Top Shop“ považujeme také podpis partnerské smlouvy s firmou MORIS design. Ta se po 25 úspěšných letech svého působení v oblasti designu a budování prodejen stala dalším partnerem pro náš projekt, a to hned v CZ i SK zároveň. Smlouvu jsme podepsali 11.5. v krásných nových kancelářích SOCR za přítomnosti jeho prezidenta a předsedy naší finálové poroty Tomáše Prouzy.

SOUTĚŽ PRO ACQUIRERY

Na závěr nám dovolte vyhlásit malou soutěž jednotlivců na straně acquirerů. Do 30.9. nám prosím zasílejte tipy na krásné prodejny na email nominace@mistoprodeje.cz. Autora nejvyššího počtu nominací odměníme chytrým monitorem od našeho partnera – společnosti SAMSUNG. Pro všechny ostatní přispěvatele máme také připraven malý dárek.

Slovenskou část soutěže můžete sledovat na www.slovaktopshop.sk.

Děkuji za spolupráci a těším se na setkání třeba při gratulaci některému z Vámi nominovaných obchodníků.

Josef KUNČAR, GSM 724 156 660
kuncarjo@visa.com