Visa Czech Top Shop 2022

Třetí kvartál roku přinesl další silné 3 finalisty CX soutěže. Jsou jimi výrobce sportovních koloběžek KOSTKA kolobka, klenotnická manufaktura Jitka Kudláčková a krásná Apple prodejna iWant. Dva z nich jsou na Moravě. Firmu KOSTKA kolobka jsme už stihli i navštívit v jejich krásném areálu v Hanušovicích a stejně tak klenotnictví JK v pražském BB Centru. Velkou radost máme i z noblesní posily naší finálové poroty, kterou se stala nová ředitelka KB SmartPay/Worldline Jitka PALATOVÁ. Také jsme slavili narozeniny našeho projektu: první na Slovensku a druhé v Čechách. A asi největší novinkou třetího kvartálu je spuštění našeho ála Michelinského hodnocení CX v Maďarsku…

1.  MORAVA:ČECHY 2:1

Třetí kvartál naší soutěže přinesl dva vítěze z Moravy. A 2 z oceněných prodejen jsou přímo v místě výroby prodávaných produktů, což je skvělá zpráva z pohledu udržitelnosti jejich podnikání resp. redukce dopadů dopravy na životní prostředí. Zároveň jde o rodinné firmy s 30letou tradicí.

Marek a Marek Kostkovi

Červencovým vítězem a tedy sedmým finalistou letošního ročníku se stala KOSTKA kolobka – výrobce sportovních koloběžek z Hanušovic. Firmu založil už v roce 1992 Marek Kostka a dnes ji řídí se svým synem – jmenovcem juniorem. Díky umístění přímo ve výrobním závodě si zákazníci mohou koloběžku dokonce vyzkoušet na místní testovací trati.

V srpnu pak zvítězilo klenotnictví s vlastní výrobou – firma Jitka Kudláčková na Brum­lovce v Praze 4. Manželé Mlynarčíkovi ji budují od roku 1991. Přímo zde vznikají unikátní šperky buď v rámci sériových kolekcí nebo přímo podle zadání a představ konkrétního zákazníka. I tady již pracuje syn zakladatelů – Filip Mlynarčík, kterého můžete potkat v přední části této krásné a netradiční prodejny.

Syn a otec Mlynarčíkovi – klenotnictví JK

Zářijovým vítězem Visa Czech Top Shop je pak nově otevřená prodejna iWant v Brně. V prodejně, která vyniká skvělou navigací pro příchozí zákazníky, navíc pořádají pravidelné semináře s praktickými radami jak ze zařízení Apple “dostat co nejvíc“.

2. CZ a SK narozeniny projektu

Čas letí jako bláznivý, jak zpíval král české popmusic, a my jsme slavili dvoje narozeniny našeho projektu CX hodnocení kamenných prodejen.  V České republice šlo o druhé výročí od jeho zahájení, na Slovensku o první.

V Praze jsme se sešli u našich přátel v T‑Mobile MEC v OC Arkády Pankrác. Velkou radost nám udělala Kristýna Hájková z PR agentury Grayling, která pre­zen­to­va­la plán na zviditelnění našeho projektu v médiích a také facelift loga a celé vizuální komunikace soutěže včetně nového webu a diplomů a trofejí pro naše vítěze.

3. nová porotkyně a start v hu

Na závěr nám dovolte představit novou noblesní členku finálové poroty soutěže. Stala se jí nová ředitelka společnosti KB SmartPay/Worldline – Jitka PALATO­VÁ, která přišla s velmi zajímavým námětem na nové ocenění našich soutěžících a to za důraz na udržitelnost jejich podnikání.

Jitka Palatová (KB SP) a Josef Kunčar (Visa)

Na rozloučenou bych rád zmínil jednu zahraniční novinku: ve 4. kvartálu oficiálně spouštíme naše CX hodnocení prodejen pod názvem Visa Boltok Boltja (obchod obchodů) v Maďarsku, kde máme za sebou úspěšný 3měsíční pilot projektu.

I nadále nám prosím posílejte své tipy na skvělé prodejny na email nomina­ce@czechtopshop.cz.

Děkuji za spolupráci a přeji pokud možno klidný závěru roku.

Josef KUNČAR, GSM 724 156 660
kuncarjo@visa.com