Více než dezinfekce: Bez starosti se můžete dotknout celého světa

Příběh české kosmetiky začal inspirací z cest. Český startup PalmaPure pojal myšlenku nabídnout vlastní kosmetiku s dezinfekčními účinky, která by byla přívětivá k pokožce, nepálila, nelepila a nevysušovala kůži. Chtěli lidem dopřát to nejlepší z unikátní kombinace kosmetiky a ochrany před bakteriemi nebo viry. A tak vznikl sen, který se díky píli zkušených a kvalitních vývojářů z farmaceutického průmyslu stal skutečností.

Poslední dobou jsme více začali dbát na hygienu rukou, a tak se dezinfekce staly přirozenou součástí našeho každodenního života. Dnes jsou již na trhu i dezinfekce, které nejen chrání, ale mohou i vonět a pečovat. Pro všechny produkty PalmaPure je zásadní dokonalá účinnost, na kterou se můžete spolehnout, jemná vůně a příjemný pocit při používání. Produkty obsahují vyživující panthenol a zvlhčujícího glycerol.

PalmaPure vyvinul v olomoucké společnosti díky své receptuře vlastní kosmetický produkt na ruce, který je unikátní především svými parfemacemi, výživovou složkou a ověřenými dezinfekčními účinky. Lze ho bez obav používat celý den. V nabídce má různé parfemace – Bílý čaj, Grapefruit a Vanilku. Vyzkoušet lze také limitovanou edici Flannel a Cashmere.

Opravdu šetrná testovaná dezinfekce

PalmaPure produkty jsou jak dermatologicky testované, tak také testované a schválené Státním zdravotním ústavem. Produkty nejsou testované na zvířatech.

Jedná se o certifikovaný produkt pro zdravotnická zařízení a pro profesionální i neprofesionální využití.

Balení pro každého

V nabídce PalmaPure jsou různé velikosti balení, a tak si vybere opravdu každý. Jednorázové dezinfekční ubrousky a moderní balení dezinfekce o objemu 50 nebo 100 ml s praktickou aplikací v podobě spreje se navíc vejdou do každé kabelky nebo pánské tašky. Pro komerční použití jsou určeny velikosti 250 ml, 500 ml, 5 l a 10 l.

Ing. Aneta Ženíšková
Sales manager PalmaPure
+420 721 162 326

aneta.zeniskova@palmapure.cz

www.palmapure.cz