Vánoční sortiment Douglas Collection

Vánoční sortiment Parfumerie Douglas v sobě nese nádherné vánoční dárky od Douglas Collection. Ať už potěší dekorativní kosmetikou pro sváteční líčení nebo kosmetikou, díky které se obdarovaný může hýčkat dokonalou péčí o pleť či dělat si radost po celý advent kosmetickými překvapeními z adventního kalendáře.

Adventní kalendáře

Adventní kalendáře už dávno nejsou pouze pro děti. Parfumerie Douglas před Vánoci přináší verzi pro dospělé dámy i pány. Ta zpříjemní čekání na Štědrý den minimálně stejně jako jejich sladké varianty pro nejmenší. Obdarovaný se tak každý den může těšit na drobnost, kterou obohatí svou skincare a rozšíří paletu dekorativní kosmetiky. Douglas Collection Luxury
Darujte 24 praktických a neodolatelných překvapení. V každém políčku naleznete luxusní must-have produkty, které  využijete i po Vánocích. Stejně tak jako samotnou kazetu, která může sloužit jako šperkovnice
se zrcátkem.
Douglas Exclusive
To nejlepší z pečující i dekorativní kosmetiky vybraných značek Douglas se skrývá v každém z 24 políček. Darujte své drahé polovičce to nejpotřebnější na každý den od denního krému až po exkluzivní doplňky k líčení.

                                Douglas Collection Beauty
S beauty adventním kalendářem budou Vánoce ještě krásnější
a radostnější. Zkraťte své drahé polovičce čekání na ně 24 premiovými produkty. Nalezne mezi nimi širokou škálu dekorativní i pečující kosmetiky.

      Douglas Collection Make-up
Darujte stylový adventní kalendář obsahující 24 prémiových produktů pro každý den. Radost udělají jistě
i po Vánocích. V každém políčku čekají luxusní dárky pro dokonalý a nápaditý make-up.           

Douglas Collection pro muže
Pro muže bývá období před Vánoci nejvíce stresujícím v roce. Potěšte ho netradičním adventním kalendářem, v němž každý den nalezne prémiové produkty pro péči o pleť a tělo spolu s luxusními doplňky, které mu vykouzlí úsměv na tváři.

Sváteční líčení

Prosincové dny jsou spojeny s řadou společenských akcí a přátelských setkání. Ať už jde o předvánoční firemní akce, skleničku s přáteli, Štědrý večer nebo oslavy konce roku, každá z těchto událostí je vhodnou příležitostí pro ten nejoslnivější make-up.

 

Glam Palette

Okouzlete své okolí každý den dokonalým make-upem. Vytvoříte jej díky profesionální paletce Glam Palette, která obsahuje vše potřebné. Od očních stínů po tvářenky, rozjasňovače, bronzující pudry a rtěnky. Výsledný podmanivý look záleží pouze na vás.

Gorgeous Eyes Palette Maxi

S paletkou Gorgeous Eyes Maxi Shades Palette vytvoříte neopakovatelné looky, kterými přitáhnete pozornost nejen o Vánocích!  Slavnostní paletka  v sobě snoubí 9 očních stínů a rozjasňovač v kouzelných karamelových tónech.

Gorgeus Eyes Palette Mini

Vymazlete své oči díky jedinečné paletce obsahující šest dokonale sladěných očních stínů ve zlatorůžových tónech s matným a třpytivým finišem. Vytvořte ten nejpodmanivější sváteční vzhled, a to nejen v tomto nejkrásnějším období roku!  

Oh Yes! Lashes set

Oh Yes! Lashes set dodá vašim očím objem a dlouhotrvající intenzivní kontury. Zatímco řasenka Oh Yes! Lashes protáhne každičkou řasu, voděodolná tužka Intensity Eye Pencil díky přesnému nanášení perfektně zvýrazní oční linku podle vašich představ.

Lash Curve Set

Lash Curve Set s exkluzivní taštičkou tvoří jedinečnou kombinaci pro dokonalé líčení očí. Díky zvoleným produktům dosáhnete přirozeného a oslňujícího vzhledu. Součástí prémiového dárku jsou řasenka Lash Curve Mascara, Desert Nudes Eyeshadow Palette Mini a černá Intense Khol Pencil.

Nail Polishes Set

Stylový set laků na nehty Nail Polishes Set udělá radost každému milovníkovi dokonale upravených nehtů.  Jeho součástí je 6 laků svátečních barev. Dlouhotrvající vzhled pak zajistí podkladový a vrchní lak. Oba jsou také součástí krásného dárku.

Péče o pleť

Péče o pleť je důležitým rituálem, během nějž věnujeme volnou chvíli jen sami sobě. Díky skincare je navíc pokožka jemnější, zpevněná a pomaleji stárne. Darujte proto nadčasový dárek, díky kterému se obdarovaný může hýčkat.

Vitamin Radiance Glow Routine Set

Navraťte pleti její přirozený a prozářený vzhled díky Vitamin Radiance Glow Routine Set. Expertní receptury Vitamin Radiance obsahují vitamín C pro ještě rozzářenější a vyváženější vzhled pleti.

Multi Mask Set

V Multi Masks Setu jsou ukryty čtyři vyživující masky. Pokožku dokonale hýčkají, zbaví ji všech nečistot, hydratují a nakonec ji prozáří. Tento kvartet pokrývá naprosto každou kosmetickou potřebu.

Men Energy Face Set

Men Energy Face Set obsahuje dva exkluzivní anti-age produkty  s ženšenem, které byly vytvořeny speciálně pro mužskou pokožku. Jeho tvář ještě nikdy nebyla tak opečovávaná, vyhlazená a zpevněná.

Men Energy Set

Men Energy Set je skvělým dárkem pro každého muže, který říká, že už nic nepotřebuje. V této elegantní cestovní taštičce najde kompletní  rutinu péče o pleť pro dobře upraveného muže, jehož pokožka je jemná a dobře hydratovaná.

Harmony of Ayurveda Luxury Spa Set

Dopřejte své pokožce vyživující péči se sadou Harmony of Ayurveda Luxury Spa Set. Ovocné a svěží vůně této řady vás přenesou na ničím nerušené místo. Luxusní set je navíc zabalen v exkluzivním boxu.

Mystery of Hammam Wellness Set

Dopřejte si chvíle relaxu a užijte si luxusní lázeň se sadou Mystery of Hammam Wellness Set. Ponořte se do exkluzivní vůně růží a arganového oleje, jež byla inspirována antickými tradicemi.

Ceremony of Vasta Daily Spa Set

Začněte svůj den svěží vůní inspirovanou nordickými tradicemi. Dodá vám energii na celý den. Set Ceremony of Vasta Daily Spa Set je stejně revitalizující jako koupel v horké termální lázni. Tyto dva produkty jsou základem péče o tělo a skvělý dárek pro muže.