V ráji olivového oleje se závanem španělského slunce

LA CHINATA – mistři ve výrobě olejů od roku 1932!

Společnost La Chinata patří mezi 10 největších producentů olivového oleje ve Španělsku. Pod touto značkou najdete především produkty vyrobené z toho nejlepšího extra panenského olivového oleje. Rozsáhlé zkušenosti čtyř generací s výrobou poskytují potřebné know-how a znalosti o tomto produktu, který využívá La Chinata i jako ryze přírodní složku pro výrobu velmi kvalitních kosmetických výrobků.

Od roku 1996 nabízí La Chinata i franchisový koncept. Master franchisový partner působí také od roku 2016 v České republice a od roku 2018 i na Slovensku. Vzorové prodejny La Chinata jsou v Praze, Brně a Bratislavě.

La Chinata pro péči uvnitř i zvenčí!

Sortiment této značky je asi o 400 produktech, které jsou každoročně doplňovány o nové. K nejdůležitějším produktovým řadám patří olivové oleje, dále pak řada zvaná gourmet (různé druhy octů, paštiky, solí, medy aj. produkty), kosmetika vynikající kvality (klasická, přírodní řada, pánská, dámská a dětská), různé dárkové sady jak pro firmy, tak i pro sváteční příležitosti, jako jsou svatby, křtiny a jiné.
La Chinata pokračuje v použití olivového oleje antickými civilizacemi a vyvinula také rozsáhlou řadu kosmetických produktů založených na přirozených vlastnostech extra panenského olivového oleje. Potraviny značky La Chinata mají vysokou kvalitu, jež je patrná v jejich barvě, chuti i vůni. Extra panenský olivový olej je oficiálně vědecky uznaný jako zdraví velmi prospěšný. Značka odpovídá také na požadavky moderního restauratérství a již mnoho let zkoumá proces smažení na různých olejích. Plod tohoto vyčerpávajícího výzkumu uvedli na trh v podobně různých rostlinných olejů pro profesionální použití a v potravinářském průmyslu.

Výhody franchisy pod značkou La Chinata

Kompletní know-how je zdokumentované v tzv. franchisovém balíku a celé řadě příruček a manuálů, jejichž součástí je i prodejní a marketingová podpora před a po otevření každé prodejny.
Výrobky La Chinata lze nabízet různými způsoby – kromě kamenných prodejen i na e-shopu, formou shop-in-shop v různých obchodních řetězcích, v gastronomických zařízeních a s pomocí dalších distribučních kanálů.

Koncept La Chinata nabízí územní exkluzivitu pro své franchisové partnery v daném městě či lokalitě – ve spádové oblasti každé prodejny v ČR a na Slovensku, poradenství spojené s výběrem místa a optimálním uspořádáním prodejny, jakož i maximální podporu při zařizování každé prodejny (návrh vnitřního a vnějšího designu, vybavení na klíč, apod.)

Předpokládaná návratnost vstupní investice pro franchisové partnery do tohoto praxí prověřeného a úspěšného konceptu je dle zkušeností master-franchisanta cca. 2–3 roky.

Franchisová licence La Chinata

Franchisový systém La Chinata je v České a Slovenské republice exkluzivně zastoupen společností AVEX systems, která pro něj hledá FRANCHISOVÉ PARTNERY pro obě země. V případě zájmu kontaktujte společnost AVEX systems: ales.tulpa@avexsystems.eu –   www.avexsystems.cz.

www.lachinata.cz