Tradice s nádechem moderního designu

Skleněné ozdoby jsou symbolem českých Vánoc. Ve většině domácností se dědí z generace na generaci. A pokud ne, nachází si tam své místo dnes. Proto se česká rodinná značka Decor by Glassor rozhodla dodat tradičním ozdobám špetku jedinečnosti a moderního designu. Představila pět typů setů, ze kterých si vybere opravdu každý.

„V každém setu je jedna vánoční kolekce. Ozdoby jsou ručně malované a foukané, vyrobené v severních Čechách. Naším cílem bylo dodat tradičním ozdobám současný vzhled. Přiblížit touto kolekcí naši práci i mladším ročníkům. Ukázat jim, že se naše sety hodí i do moderních domácností,“ říká produktová designérka Marianna Malíková.

Sety jsou vyladěné do posledního detailu. Vedle praktické krabice pro celoroční uschování jsou součástí i atlasové stuhy z Dobrušky, které barevně ladí ke každé kolekci. Ty se mohou použít k navázání na stromeček, což vytvoří další designový detail. Nechybí ani klasické kovové háčky. Každý komponent setu včetně samotného úložného boxu je vyroben v České Republice.

„Koncept setu je takový, že si zákazník nemusí složitě vybírat ozdoby a strávit tím hodiny. Jednoduše si koupí kolekci, která se mu líbí a ozdobí s ní celý stromeček. Má k tomu vše, co potřebuje,“ dodává designérka ozdob Decor by Glassor. Značka nabízí také designové bytové dekorace a doplňky. Na jednom místě tak najdete skleněné ozdoby, světelné řetězy na stromeček, či originální svícny a dárky pro vaše blízké.

Vyberou si milovníci luxusu i vyznavači minimalismu. Ti, co jdou cestou spíše kvality, než kvantity a rádi investují do nadčasových kousků. Sety Mrazivá něžnost, Zlatý příběh, Zázraky přírody, Retro a Authentic naleznete na www.decor-by-glassor.cz, kde se dozvíte i více informací.

O společnosti Decor by Glassor
Značka byla založena v roce 2002 a svojí výrobou navazuje na tradici českého sklářství sahající až do 13. století. Všechny ozdoby i dekorace jsou vyráběny ručně, vyfouknuty tradiční technikou a pečlivě ručně malovány a zdobeny. Designéři každý rok vytváří nové kolekce, které vychází z tradičních prvků i moderních trendů. Ke skleněným ozdobám nabízí také výběr designových dekorací od prémiových evropských značek. Své výrobky Decor by Glassor pravidelně vystavuje na světových výstavách designu, jako jsou Christmasworld ve Frankfurtu nad Mohanem, NY NOW v New Yorku nebo MAISON&OBJET v Paříži.