Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Tony’s Cafe & Bar

Historické centrum Prahy ukrývá stylové místo pro setkávání, spojující jedinečné secesní prostředí s moderní gastronomií. Tony’s Cafe & Bar, s konceptem day&night, představuje stylový meeting point, kde je možné si vychutnat ranní kávu, vést obchodní jednání, zajít na oběd či večeři, nebo naopak k večeru zde vyzkoušet jeden z koktejlů inspirovaných tradicí světových metropolí s odkazem na 30. léta minulého století.

Jedinečný původní interiér zdobí secesní prvky jako dřevěná intarzie s perletí, dobové měděné prvky nebo úchvatné lustry, což dodává tomuto místu genius loci. Spolu s unikátním prostředím je Tony’s Cafe & Bar zárukou kvalitních gastronomických služeb a prvotřídního servisu, kde diskrétnost obsluhy je samozřejmostí. Dostatek místa a efektivně rozmístěné stoly dopřejí potřebné soukromí.

O kulinářské zážitky se postará uznávaný šéfkuchař Karel Hynek, který sbíral cenné zkušenosti v zahraničí, mj. i v akademii Alaina Ducasse. Během své kariéry měl tu čest chystat pohoštění pro samotného japonského císaře Hirohita nebo pro 14. dalajlámu. Své umění taktéž představil ve Velké kuchařce světových kuchyní. Á la carte menu v Tony’s Cafe & Bar reflektuje rozmanitost dovedností a preferencí, včetně unikátních osobitých kombinací, pod kterými je Karel Hynek osobně podepsán. Pestré nabídka á la carte menu proto zaručuje výběr pro každého hosta. Důraz je kladen na výběr pouze těch nejkvalitnějších surovin preferenčně z lokálních zdrojů, které podtrhnou nezapomenutelný kulinářský zážitek. I sezónní suroviny představují klíčový element, který je však zapracován do sezónních speciálních nabídek, které jsou měsíčně obměňovány. V průběhu roku je tedy možné ochutnat například chřestové, zvěřinové či dýňové speciality.

Zdejší široká nabídka především moravských a francouzských vín zaručí výběr vhodného vinného párování k vybraným chodům. Proškolený personál rád hostům poradí, jaké víno se hodí k jednotlivým pokrmům. Možností je také degustace míchaných alkoholických či nealkoholických koktejlů dle originálních receptů.

Mistři cukráři si zakládají na rozmanitosti připravovaných čerstvých dezertů, proto je jejich nabídka vždy pestrá. Tradiční dort „Paříž“ je oblíbeným dezertem, jehož originální receptura pochází přímo od zakladatelů hotelu Paříž, rodiny Brandejsů, kde je Tony’s Cafe & Bar situován. Hosté hotelu si tento dezert mohli vychutnat již od počátku 20. století, kdy byl hotel Paříž postaven.

Tony’s Cafe & Bar je otevřen denně, vždy od 8.30 do 23.30 hod. V případě zájmu nebo dotazů se prosím obraťte na: fboffice@hotel-paris.cz