Tiroler – domov tyrolských lahůdek …kterým neodoláte!

Rakouská společnost Tiroler Bauernstandl GmbH již více než 35 let úspěšně nabízií produkty tyrolských výrobců. Jednoduchý, přehledný a srozumitelný obchodní model vznikl již v roce 1986 a od roku 1993 byl dále rozvíjen jako franchisový. V současné době má 44 franchisových prodejen zejména v Rakousku a Německu. Od roku 2019 naplno působí na českém trhu pod značkou Tiroler.cz, a tak si i zákazníci v České republice mohou pochutnat na těchto tradičních tyrolských specialitách.

A nejen to, nyní máte možnost stát se franchisovým partnerem!

Tiroler.cz je ale více než jen dobrý obchod. Tiroler.cz je životní styl. Formou mobilních prodejních stánků či prodejen je nabízen speciálně vybraný sortiment tradičních specialit z tyrolských regionů Rakouska a Itálie. Mezi vybrané tyrolské lahůdky patří sýry z kravského, ovčího a kozího mléka, tyrolský špek, sušené šunky, salámy, klobásy, sádlo se škvarky, máslo, džemy, hořčice, dýňový olej, vína, nealko nápoje, sladké a slané pečivo. Jedná se o tradičně vyrobené potraviny, značná část je v bio kvalitě. Mobilní prodejny Tiroler.cz umožňují operativní přesun a umístění na různá stanoviště, zejména před obchodními centry, na farmářských trzích nebo na různých sportovních, kulturních či společenských akcích, na veletrzích nebo festivalech. Tyrolské lahůdky přijíždějí tedy přímo za konzumentem.

Unikátnost

Tiroler spojuje farmáře a producenty v Tyrolsku, od kterých odebírá nejkvalitnější lokální produkty. Sortiment pochází od 40 pečličvě vybraných dodavatelů a zahrnuje více než 400 produktů. Všechny produkty jsou prvotřídní kvality a vyproduktovány na zdravém základu. Tak třeba sýry jsou vyrobeny z mléka od zvířat krmených senem, tedy bez krmení siláží. Zvířata jsou z domácího chovu a žijí v čistém alpském prostředí. Klobásy a špeky jsou uzené studeným kouřem na bukovém dřevě a sušené na alpském vzduchu ve vysoké nadmořské výšce, což z nich dělá jedinečné produkty.

Tiroler.cz hledá další franchisanty!

Jedná se o velmi snadný, přehledný a praxí prověřený koncept. Produkty, které nabízí, jsou všeobecně velmi dobře známé, popávané a velmi vysoké kvality. Obchodní model je již na českém trhu prověřen a je velmi úspěšný. Jde o možnost samostatného podnikání s relativně nízkou investicí, zajímavou návratností a vysokou rentabilitou vlastního vloženého kapitálu.

Co nabízí franchisová licence Tiroler.cz?

Jako praxí prověřený koncept nabízí reálný business plán. Franchisant se může spolehnout na kvalitní objednávkový systém, zaškolení a průběžné tréninky prodeje a prodejních dovedností. Dostane se mu praktických i teoretických rad na začátku – hygiena, veterina, szpi, nutné vybavení aj. Bonusem je každoroční pozvání na setkání všech partnerů v Tyrolsku.

Franchisový systém je v České a Slovenské republice exkluzivně zastoupen společností AVEX systems, která pro něj hledá franchisové partnery pro obě země.

Více informací naleznete na www.tiroler.cz nebo na
www.avexsystems.eu – katalog franchiz.