Svět z pohledu luxusních cestovatelských služeb

Když začnete v cestovní kanceláři Exclusive Tours mluvit o cestování, jsou všichni okamžitě naprosto vzrušení. Svou prací jsou nadšeni a říkají: „Svět je pestré, krásné a fascinující místo a nabízí širokou paletu doslova úchvatných zážitků, které lze absolvovat.” Pro cestovní kancelář Exclusive Tours je samozřejmostí pro vás tyto nezapomenutelné momenty precizně připravit. Největší touhou všech Exclusive Tours travel designérů je ukázat a dopřát klientům bezchybné luxusní cesty a dovolené.

Vladimír David

Cestovní kancelář Exclusive Tours umožňuje svým klientům zažít planetu Zemi z pohledu nejvyšší úrovně cestovatelských služeb. Patří ke špičce svého oboru. Luxus je u ní standard. Exclusive Tours je dlouholetým odborníkem a partnerem těch nejluxusnějších poskytovatelů služeb. Udržuje si příjemnou, přátelskou, ale zejména upřímnou a otevřenou atmosféru. Vždy je 100% diskrétní. Její CEO – Vladimír David – nám odpověděl na pár otázek.

Na co se specializuje Exclusive Tours?

Cestovní kancelář Exclusive Tours je specialistou na cesty a zájezdy pro nejnáročnější klientelu, pro ty nejúspěšnější z nás. Poskytujeme špičkové a plně profesionální služby v segmentu luxusního cestování a zprostředkováváme našim klientům nezapomenutelné dovolené a zážitky. Kvalitní a individuální přístup nabízíme i firemním zákazníkům v podobě incentivních zájezdů a concierge služeb.

Jakou máte filozofii? Jak pracujete s klienty?

Poznávání krás vnějšího světa utváří náš svět vnitřní. Umožňujeme našim klientům zažít a vychutnat si ty nejúchvatnější zážitky a luxus, které si zapamatují navždy. Naši klienti si zaslouží jen to nejlepší. Proto všechny naše služby jsou naprosto individuální, na míru a vše je několikanásobně překontrolováno a vždy ověřeno. Klienti mohou využít všech dostupných komunikačních kanálů. V tomto ohledu se vždy plně přizpůsobíme. Luxus, který nabízíme u našich partnerů, je obsažen přímo v našich službách. Od našich klientů ale víme, že nejvíce oceňují naši vstřícnost, upřímnost, spolehlivost a diskrétnost. Pro klienty, jejich rodiny a přátele se stáváme dlouhodobým spolehlivým partnerem, který vždy vymyslí, naplánuje a zajistí zajímavé a exkluzivní zážitky, které jsou v danou chvíli na planetě Zemi dostupné nebo na které má klient aktuálně chuť.

Říkáte o sobě, že jste designéry nebo architekty cestovatelských snů. Jaké všechny služby si pod tím můžeme představit?

Náš záběr je skutečně široký a je opravdu nejlépe obsažen v uvedených slovních spojeních – travel designer, či architekt cestovatelských snů. Ať již toužíte po něčem konkrétním, vaše představa je přesně formována, nebo naopak vůbec nevíte, kam a za čím se vydat, neváhejte a obraťte se na nás. Naši travel designeři vám přichystají hned několik variant možných cest a zážitků. Může jít například o odpočinkovou dovolenou na týden či dva na jednom z exotických ostrovů nebo na luxusní jachtě, ale též den po dni připravíme měsíční cestu po Jižní Americe nebo cestu kolem světa. Každý detail s vámi můžeme konzultovat a ladit nebo vše můžete nechat čistě na nás – vy, jako klient, máte jedinou jistotu – s Exclusive Tours bude váš cestovatelský sen perfektně připraven a vše proběhne tak, jak má.

Proč by se měli klienti rozhodnout cestovat právě s Vámi?

Jsme spolehliví a diskrétní, vše podtrženo mnohaletou tradicí a uskutečněnými zájezdy v hodnotě přesahující 1,5 mld Kč. Všechny cesty u nás plánují zkušení travel designeři, kteří jednotlivé destinace po celém světě osobně navštěvují. Díky tomu, že patříme k největším cestovním kancelářím svého segmentu v ČR, tak je naše know–how jednoznačně velmi rozsáhlé, stejně jako naše vazby na partnery a poskytovatele luxusních služeb po celém světě. To pro klienty znamená jistotu, že jejich zájezd bude naplánován a realizován na té nejvyšší možné úrovni a s vysokou mírou záruk.

O cestovní kanceláři Exclusive Tours:

  • Podpora 24/7 po dobu celé cesty (na telefonu je stále) – postará se o vše, co se během cesty stane. Díky svým partnerstvím dokáže vyjednat optimální řešení přímo na daném místě.
  • Garance zájezdu jako celku (ručí za každou část zájezdu, jde o klíčovou výhodu při cestování, kterou mohou zaručit výhradně pojištěné cestovní kanceláře).
  • Široký záběr – pro klienta zařídí a zorganizuje jakoukoliv cestu, jakýkoliv zážitek, který je možné na planetě Zemi realizovat. Poskytuje i incentivní cesty a concierge služby.
  • Osobní jednání – vždy preferuje osobní setkání, jde přece o exkluzivní zážitek a luxusní cestování, ale je plně k dispozici na telefonu, e-mailu, Whats Appu a dalších aplikacích, samozřejmostí je možnost on-line schůzky.
  • Zajišťuje všechny služby, které s cestou souvisí.
  • Rozsáhlé know–how v rámci segmentu luxusních a exkluzivních dovolených.
  • Osobní znalost destinací.
  • Čtvrtletně vydává magazín pro své klienty o exkluzivním cestování, ve kterém je možné se inspirovat k dalším úžasným cestám.

www.exclusivetours.com