Studio Senses vám splní představy o barevnosti

SENSES STUDIO paní Collins se specializuje na návrhy interiérů a zároveň prodej dekorativních látek, tapet, koberců a nově přiváží do České republiky i anglické vysokopigmentové barvy Little Greene. Nejen, že si ve studiu Senses necháte poradit, jakou barvu, odstín, bázi si máte zvolit, ale zároveň si barvy odnesete ihned domů. „Donedávna jsme řešili dodávky těchto barev z Anglie pro naše klienty, ale veliké úskalí bylo v přepravě barev,“ říká Jana Collins. „Nikdy jsme nevěděli, kdy barvy dorazí ke klientovi a zda se po cestě nezničí v dopravě. Proto jsme usilovali o to, aby klienti mohli odejít s barvou v den, kdy dorazí do studia.“

Barvy jsou oblíbené především v zahraničí. V Anglii mají samozřejmě nejdelší historii, kde jsou napojeni i na National Trust, prošly mnohačetným testováním na závadnost pro děti a domácí zvířata a mají velmi nízké VOC.

Barvy jsou velmi unikátní svými pigmenty, luxusními bázemi s velkou krycí schopností. Tomu samozřejmě odpovídá vyšší cena. „Ano, barvy nejsou cenami srovnatelné s výmalbou z běžné prodejní sítě, ale mají vysokou krycí schopnost, hloubku a mají zcela výjimečné odstíny,“ vysvětluje majitelka studia. „Největší výhoda zřejmě tkví i v tom, že se dají použít díky různým základům na většinu běžných povrchů. V praxi to znamená to, že si vyberete odstín a stejný odstín si natřete na kuchyň, stěnu, strop, ale i třeba kovový nábytek nebo venkovní fasádu. Nemusíte tedy se snažit barvy přiblížit, ale máte s Little Greene naprosto identickou barvu.“

Barvy jsou u nás známy hlavně architektům a designérům, v zahraničí je situace ale jiná. Tam mají delší tradici a mimo Anglii se prodávají nejvíce v zemích rusky mluvících, ale i Německu, Francii, Itálii. SENSES STUDIO se snaží o osvětu i veřejnosti.

Nátěrové hmoty jsou jednoduché na použití a díky doporučeným postupům se nemusí aplikace obávat ani šikovný kutil. Studio má zázemí v Praze – Sabinova 7, kde Vám barvy nechají namíchat. Zkrátka ale nepřijdou ani mimopražští, je možné si barvy nechat zaslat na Vámi zvolenou adresu. A že nemáte vzorník? Autentické vzorníčky Vám studio pošle a vy si na jejich základě vyberete Vámi požadovaný odstín, nebo pokud byste si rádi barvu zkusili, není problém objednat maličké balení vel. 60 ml, které drží na skladě.
Ať už uvažujete o výmalbě, nátěru oken, dveří, dětského nábytku, podlahy nebo fasády, Little Greene Vám splní tato přání. Zároveň každá báze má různé poměry lesku, od matných až po super lesklé základy. Meze fantazie se nekladou a je výborné si s barvami maličko pohrát.

Jako doplněk Little Greene dodává i tapety, které se nádherně doplňují s výmalbou.
www.sensesstudio.cz
www.sensesshowroom.cz