Skupina Premium Design Group finančně vstoupila do české firmy Konsepti

Společnost Premium Design Group získala do svého portfolia další etablovanou firmu na poli interiérového luxusního designu a vybavování interiérů. Mezi další členy skupiny se zařadila firma Konsepti, která na trhu působí od roku 1995. 

Získáním 50% podílu v Konsepti navazuje Premium Design Group na loňské transakce, kdy se do struktury společnosti začlenil dodavatel inteligentních systémů pro domácnosti Insight Home a dodavatel kontinentálních postelí.

Cílem Premium Design Group je konsolidovat česko-slovenský trh s prémiovým interiérovým i exteriérovým vybavením a do tří až pěti let být v České republice a na Slovensku lídrem v tomto segmentu.

„Naše skupina dlouhodobě směřuje k vytvoření silného portfolia společností v oblasti výroby a prodeje prémiového vybavení domů a bytů, a tak spojení se společností Konsepti, která již téměř čtvrt století pomáhá zákazníkům i architektům vytvářet jedinečné interiéry, je dalším strategickým krokem k posílení naší pozice na trhu,“  říká obchodní a marketingové ředitelka Premium Design Group Michaela Štědrová. 

David Řezníček, zakladatel a majitel firmy, přivezl před více než 20 lety ze světa to nejlepší a svedl Čechy k designovému dobrodružství. Novou spolupráci vnímá jako příležitost k dalšímu rozvoji své firmy: „Připojit se ke skupině Premium Design Group jsme se rozhodli v době, kdy se Konsepti nebývale daří. Tímto spojením získáváme silného partnera jak na poli privátních projektů (kde je Konsepti tradičně silným hráčem na trhu), tak i v oblasti B2B, kde se vracíme v posledních letech k významnému růstu. Spolupráce navíc přichází v době, kdy je potřeba řešit operativní změny a implementovat nové procesy uvnitř firmy tak, abychom byli schopni    i nadále zkvalitňovat služby našim zákazníkům. Podpora a know-how zkušeného partnera bude v rámci celé skupiny oživením a skutečným přínosem.“  

Zdroj : AMI Communications