SilentLab představuje systém MICROOFFICE QUADRIO

Odhlučněná zasedací místnost, která poroste s Vaším úspěchem. Tak by se dal jednoduše popsat nový modulární systém MICROOFFICE QUADRIO, který společnost SilentLab přináší na světový trh.

MICROOFFICE QUADRIO je originální modulární pracovní prostor, který umožňuje firmám snadno udržovat krok s rychle se rozvíjejícími týmy. „Jde o revoluční řešení, které klientům šetří peníze, jež by jinak museli neustále vydávat za nové a větší konferenční místnosti. Náš koncept staví na modularitě. Jednoduchým skládáním panelů za sebe si můžete vybudovat prostor pro dvě až osm osob, a to bez nutnosti stavebních úprav,“ vysvětluje Jaroslav Vendl, spoluzakladatel společnosti SilentLab.

MICROOFFICE je odpovědí na základní otázku akustického pohodlí v open space kancelářích. „MICROOFFICE má mimořádný akustický výkon uvnitř i vně jednotky, a to díky vrstvám z masivního dřeva a dalším pečlivě vybraným akustickým materiálům,“ přibližují technické řešení architekti Vojtech Kaas a Jan Kalivoda, kteří stojí za designem MICROOFFICE. Samozřejmostí je protihlukové sklo a zvukově utěsněné dveře s moderním magnetickým zámkem. Modely MICROOFFICE QUADRIO II, III a IV mají navíc částečně prosklený strop, který dovnitř přináší více přirozeného světla a zvyšuje tak komfort uvnitř MICROOFFICE.

K optimálnímu pracovnímu prostředí patří rovněž dostatečný přívod čerstvého vzduchu. MICROOFFICE QUADRIO disponuje špičkovým ventilačním systémem, který ho konstantně dodává po dobu užívání. Uvnitř i vně jednotky běží potichu, takže nehrozí jakékoliv další rozptylování. „Kvalitní pracovní prostředí se v současnosti stává důležitou konkurenční výhodou a investice do něj se rozhodně vyplatí. Vzdušná a tichá kancelář totiž dokáže zvýšit produktivitu práce až o deset procent,“ doplňuje Jan Kaňka, další ze spoluzakladatelů SilentLab.

Sofistikované detaily a široká nabídka vnitřního vybavení poskytují klientům spoustu příležitostí k tomu, aby do procesu návrhu přidali svůj vlastní tvůrčí vstup. „MICROOFFICE vyrábíme ve vlastních výrobních halách, jsme proto schopni reagovat na různé požadavky a nabídnout opravdu personalizovaná řešení na míru, a to včetně pestrého výběru barev a kvalitních materiálů, které jsou z 98 % přírodní,“ dodává Jan Kaňka. Díky vyměnitelným čalouněným panelům lze navíc v průběhu času původně nastavený styl snadno změnit.

SilentLab nezapomíná ani na vybavení moderní AV technologií Cisco a Microsoft poskytnutou společností NTT, díky které se zážitek z volání a videokonferenčních hovorů téměř vyrovná osobnímu setkání. Integrované řešení je velmi kompatibilní a nabízí snadné a příjemné ovládání.

MICROOFFICE QUADRIO doplňuje produktovou řadu společnosti SilentLab s názvem MICROOFFICE. Dříve představené MICROOFFICE UNIQ a MICROOFFICE CUBIQ získaly v tomto roce to nejprestižnější designové ocenění Red Dot Design Award 2019.

SilentLab představí MICROOFFICE QUADRIO v Londýně na London Design Fair (stánek United Crafts of Bohemia, 3.02) ve dnech od 19. do 22. září.

O společnosti SilentLab: Česká společnost SilentLab byla založena v roce 2015. Vyvíjí a vyrábí originální kancelářská akustická řešení na míru, která kombinují unikátní designové prvky s maximálním výkonem a precizní funkčností.