Šicí stroj Carmen v hlavní roli pořadu ČT Všechno, co mám ráda

Šití již není jen otázkou textilních továren a šicích dílen. Přesto, že společnost ANITA B dnes patří mezi největší východoevropské výrobce a distributory průmyslových šicích strojů, přišla koncem roku 2019 na trh také s novou řadou domácích šicích strojů, díky kterým si může splnit svoje představy o módě a hezkém domově i běžný občan. „Nezapomínáme ani na naše zákazníky z oblasti domácího hobby šití,“ říká Ing. Pavlína Vykydalová, vedoucí divize domácích šicích strojů. „Proto Anita B tento rok zařadila mezi své novinky domácích šicích strojů kombinovaný šicí stroj Carmen GES-1162. Carmen je plnohodnotný šicí, vyšívací a quiltovací stroj.“

Tento luxusní stroj zaujal nejen svým moderním designem mnoho švadlenek, kterým ulehčil práci při vyšívání či quiltování, ale nadchl i tvůrce pořadu České televize Všechno, co mám ráda. Moderátorky tohoto inspirativního magazínu plného nápadů pro domácnost, tvoření, zahradu i vaření vyzkoušely s Carmen na ubrus vyšít motiv s jarní tématikou. Pořad vysílala Česká televize v dubnu s několika reprízami. Jak se jim to povedlo, se můžete podívat v záznamu.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12468683635-vsechno-co-mam-rada/221562220510009/video/830644

 

 Tradice šicích strojů v Boskovicích

ANITA B je tradiční český výrobce a distributor domácích a průmyslových šicích strojů a programovatelných automatů GARUDAN, jehož počátek se traduje od roku 1996. Společnost navázala na bohaté zkušenosti v oboru průmyslových šicích strojů, které se v Boskovicích vyrábějí od roku 1938. Šicí technika GARUDAN je vyvážena do více než 25 zemí světa. Společnost ANITA B pomáhá firmám, podnikatelům, šicím dílnám i hobby švadlenkám ulehčovat výrobu tím, že jim poskytuje šicí stroje dle jejich potřeb. Nabízí široký sortiment šicích strojů pro různé druhy šití.
Doménou firmy ANITA B je výroba a vývoj programovatelných a speciálních šicích strojů, které umí realizovat pro své zákazníky řešení na míru. Stroje tohoto výrobce dosahují vysokou kvalitu a produktivitu šití.

Co všechno umí kombinovaný šicí stroj Carmen?

Jednoduchým nasazením vyšívací jednotky je možné vyšít plochu až 100 x 235 mm. Stroj disponuje 162 šicími a ozdobnými vzory, 96 přednastavenými výšivkami a několika druhy abecedy. Výšivky lze uložit do paměti nebo nahrát ve formátu DST přes USB port. Automatické navlékání nitě nebo integrované LED osvětlení pak zvýší komfort při šití. Carmen je nepostradatelným pomocníkem pro ty, kteří hledají variabilní šicí stroj. Nyní dostanete při jeho koupi jako dárek 200 vyšívacích designových výšivek zdarma.
https://eshop.garudan.cz/kombinovany-sici-a-vysivaci-stroj-garudan-carmen-ges-1162-3-v-1/

 

Firma ANITA B se snaží maximálně vyjít vstříc přáním a požadavkům svých zákazníků, proto je pro ni důležitý zákaznický servis. Díky vlastnímu vývoji soustavně svoji produktovou nabídku upravuje dle aktuálních šicích trendů. Vzhledem k dlouholetým zkušenostem je schopna uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky, proto je špičkou ve svém oboru.
Anita B s. r. o.
Průmyslová 2453/7
680 01 Boskovice
www.garudan.cz