Se sílou divokých severských rostlin

Divoké severské rostliny, které se prodírají ledem a rostou pod sněhem, jsou plné energie, síly a užitku stokrát většího než rostliny rostoucí v jiných oblastech. Adaptogeny jsou vysoce účinné byliny obsahující koncentrované esenciální oleje a živiny, které jim umožňují přežít v drsných podmínkách tajgy. Živou energii divokých severských bylin využívají místní obyvatelé severních zemí již po staletí k výrobě zázračných elixírů, které udržují pleť mladou a krásnou po dlouhá léta. O možnost odhalit starodávné sibiřské tajemství krásy se pokusila značka přírodní kosmetiky Natura Siberica. Je vyráběná evropskou společností Eurobio Lab OÜ, která působí v Estonském Tallinnu již více než 8 let. O tom, že se záměr podařil, svědčí dnešních 330 zaměstnanců a dodávky certifikované kosmetické produkce do přibližně 70 zemí světa.

Původ z organické farmy v Estonsku

V roce 2014 se společnost Eurobio Lab rozhodla vytvořit v Estonsku první unikátní farmu na pěstování vzácných rostlin. Tato organická ekologická farma vznikla ve vesnici Pihtla na jihu ostrova Saaremaa na ploše 5 hektarů v panství Tõlluste ze XVI. století. Místo bylo vybráno z dobrého důvodu. Rostliny v Saaremaa trpí divokými větry, a proto si vyvinuly zvláštní ochranné vlastnosti velmi užitečné pro pokožku. Rostliny nasbírané v co nejčistším prostředí se používají jako ingredience pro výrobu kosmetických výrobků Natura Siberica. Aby bylo možné živou energii severských bylin využít pro zdraví a krásu, používá výrobce minimum umělých přísad, nejmodernější technologie a přísně kontroluje všechny fáze výroby. Značka Natura Siberica není jen přírodní kosmetika. Jedná se o první certifikovanou značku přírodní kosmetiky na bázi divokých severních bylinek, plodů a rostlin. Ty jsou opravdu unikátní, třeba dutohlávka sněžná zůstává zelená pod sněhem i v -50 °C. Divoký rakytník obsahuje 15krát více vitamínu C než pomeranče. Borovice zakrslá, ač roste ve věčně zmrzlé zemi na řídkých kamenitých půdách, každý měsíc vyroste o 1 centimetr. To jsou příklady síly, jež se odráží i v kosmetice Natura Siberica.

Kosmetika pro každého

Jedinečná nabídka certifikované přírodní kosmetiky za cenu běžné kosmetiky. Vizí této značky je přírodní cenově dostupná kosmetika pro každou domácnost. Natura Siberica nabízí širokou řadu kosmetických produktů pro celou rodinu – péči o obličej, tělo a vlasy. Většina z nich je certifikována standardem COSMOS v mezinárodních organizacích jako ECOCERT (Francie), BDIH (Německo) a ICEA (Itálie).

Spojení divokosti s moderními principy

Značka Natura Siberica je moderní, ale ctí tradice. Spojuje v sobě divokost a prvotnost. Je ambiciózní, charismatická, starostlivá. Vždy se snaží být ve všem první. Natura Siberica je nejen účinná kosmetika založená na přírodních složkách, ale také značka pečující o přírodu, dobré životní podmínky zvířat a společenskou odpovědnost. Pro Česko a Slovensko je výhradním distributorem této značky společnost Antim Plus s.r.o.

www.naturasiberica.cz
e-mail: info@naturasiberica.cz
IG/FB: naturasibericacz