SCANquilt 30 let zútulňuje a zkrášluje naše domovy

Navzdory názvu, který navozuje dojem „severské“ značky, je SCANquilt ryze českou značkou, která bude na tuzemském trhu již 30 let. Se svými 53 prodejnami patří u nás k největším maloobchodním sítím specializovaným na sortiment bytového textilu. Společnost SILEX pod svojí vlastní značkou SCANquilt jako jedna z prvních začala v bývalém Československu propagovat a vyrábět přikrývky a polštáře z dutých nealergenních vláken. Dodnes patří mezi hlavní produktové řady, nyní však zaujímá výsadní postavení především pro šíři více jak 600 vzorů a barev povlečení z různých materiálů, které je doplněno paletou barev a rozměrů prostěradel, dekoračních polštářků, plédů, ubrusů, prostírání, utěrek, ručníků a županů.

Značka SCANquilt se ale zaměřuje zejména na vybavení ložnice ve zdravém a moderním stylu a ve svých prodejnách, které jsou umístěny v obchodních centrech po celé republice, nabízí kromě zboží i poradenství a obsluhu zkušených prodejních asistentek. Můžete si zboží v klidu domova prohlédnout na www.scanquilt.cz a zboží si objednat k vyzvednutí na prodejně, kde Vám ochotně celý výběr dokompletují, případně poradí s dalším výběrem.

Vpusťte do ložnice letní barvy!

Všichni se těšíme, že to nejhorší s Covidem již máme za sebou, že vše, co jsme nutně potřebovali, jsme si museli nakoupit na internetu a nyní se těšíme, že vyrazíme na nákupy, kde si můžeme na vše sáhnout, posoudit pohodlnost polštáře, lehkost přikrývky, měkkost a splývavost materiálů, přesvědčit se o barvách, které máme rádi a které vyhledáváme. Často se necháme nalákat i nabídkou ve výlohách, které září na léto více než kdy jindy a které přinesou svěžet i do našich domovů. Nebojte se tedy obklopit létem i u vás doma a budete překvapeni, kolik vám barvy a vzory dodají tolik potřebné energie.
Převlékat ložnici si můžete dovolit tak často, jak jen budete chtít, a přesně podle počasí nebo nálady. Pro letní měsíce volíme raději letní přikrývky a saténové povlečení z bavlny nebo přírodního chladivého lyocelu, někdo i v létě nedá dopustit na příjemná úpletová Jersey povlečení. Vše v kombinaci s kvalitními vypínacími prostěradly s lycrou, která dlouhodobě drží tvar a v nabídce jsou i na vysoké matrace až 40 cm.

www.scanquilt.cz