Salamander pro mladší generace

Prodejny Salamander mají v České republice pověst těch, do kterých si pro kvalitní boty chodily zejména naše maminky. Nadčasové boty předních značek jsou zde na prvním místě i v roce 2018, kdy se společnost „s ještěrkou“ v čele s ředitelem Janem Novákem rozhodla otevřít pomyslné okno a pustit do svých prodejen svěží vítr.

Na začátku letošního roku proto Salamander spojil síly s herečkou Michaelou Maurerovou, která se stala první ambasadorkou společnosti. Michaela je totiž nejen oblíbená herečka a moderátorka, ale také sportovkyně, cestovatelka, a hlavně maminka. Je to zkrátka žena mnoha tváří, která právě v prodejnách Salamander najde to nejlepší pro všechna svá já.

Sama herečka je známá svou vášní pro módu a zejména boty. Právě boty Salamander byly jedny z prvních, na které si našetřila z brigád, a proto prý spolupráci považuje za osudovou. „Moje maminka v Salamanderu nakupovala a i pro mne to byl vždy symbol kvality. S věkem jsem se rozhodla nepřistupovat na kompromisy, a přestože mám v botníku desítky párů, ty nejpohodlnější jsem vždy sehnala v těchto prodejnách.“

Aby si na své přišli opravdu všichni zákazníci, a zejména mladší generace, zařazuje do prodeje Salamander každou sezónu hned několik nových značek. Toto jaro tak v prodejnách přibyly legendární tenisky New Balance, australská značka UGG, minimalistické severské boty Vagabond, sportovněji laděné modely Calvin Klein a velmi ženská kolekce obuvi Guess.

K dokonalé transformaci v moderní značku přidal Salamander i rekonstrukci prodejen do vzdušného a designově zajímavého stylu.

Více na www.salamanderclub.cz

Zdroj : Brands & Stories