Reklamní předměty a firemní dárky přímo od českého výrobce

Firma Mediabox spol. s r. o. je český výrobce a dodavatel reklamních předmětů a firemních dárků. V továrně na úpatí Jizerských hor vyrábí kosmetické produkty, dárky a dekorace. Pro tisk etiket a obalů využívá vlastní tiskárny. Díky výrobě v Čechách je pro Mediabox jednodušší přizpůsobit výrobky představám klienta v porovnání s firmami, které mají výrobu v Asii. Konzervativní přístup k reklamním dárkům tato firma přeměňuje v jiný. Nenajdete u ní katalogové zboží s tisíci položkami, které jsou skladem v zahraničí. Zaměřuje se na tvořivý a osobní přístup ke svým klientům a jejich potřebám. Akcent klade také na praktičnost reklamních dárků.

Reklamní kosmetika

Kosmetická výroba obecně musí splňovat přísná kriteria a nároky, které jsou striktně kontrolovány příslušnými státními orgány a dokumentovány. Veškeré kosmetické výrobky musí před uvedením na trh projít náročným schvalovacím procesem. Tyto požadavky výroba Mediaboxu splňuje pro dodávky v rámci celé EU. Pro svoji produkci používá pouze ingredience, které jsou schváleny pro výrobu kosmetiky dle platné legislativy EU a to pouze v nezbytném množství. Produkty jsou často obohaceny o bylinné a ovocné extrakty a představují kvalitní péči o tělo a pleť. Dle platné legislativy kosmetiku netestuje na zvířatech.
Reklamní kosmetika je originální a užitečný firemní dárek pro klienty a obchodní partnery. Etikety kosmetických výrobků Mediabox zpracovává plně v designu svých klientů, tzn. přední i zadní etiketa může být opatřena logem, textem nebo vlastním obrázkem zákazníka. Kvalitní kosmetika s vlastní etiketou od českého výrobce je velmi užitečný reklamní předmět pro firmy, ale také zajímavý obchodní artikl např. pro obce, turistická centra nebo fanshopy sportovních klubů.

Klienti Mediaboxu mohou vybírat ze široké škály samostatných produktů, jako jsou reklamní sprchové gely, tekutá či tuhá mýdla, tělová mléka nebo pěnivé a šumivé bomby do koupele. Ručně vyráběné šumivé pěnivé bomby do vany jsou unikátní přísadou do koupele, která se efektně rozpouští a do koupele přitom uvolňuje velmi jemné pěnivé a mycí složky, olejové ošetřující látky a příjemnou vůni. Jedinečnou recepturu pro bomby do vany v Mediaboxu pečlivě a dlouhodobě vyvíjeli a testovali.

Velmi oblíbené jsou také kosmetické sady pro ženy, muže i děti, složené z výrobků, které firma Mediabox vyrábí, a to zejména z produktů oblíbené značky Bohemia Gifts. Na obal kosmetického balíčku lze doplnit logo klienta nebo vytvořit kosmetický set plně v klientově designu.

Vánoční dárky

V nabídce Mediaboxu jsou samozřejmě také originální vánoční reklamní předměty a dárky pro klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance s vánoční tématikou. Vánoční dárky jsou doplňovány nejen logem klienta, ale také třeba firemním vánočním přáním.

Mezi velmi oblíbené firemní vánoční dárky již dlouhá léta patří voňavé kosmetické sady s vánočním motivem, ručně vyráběná toaletní mýdla, aroma karty a difuzéry nebo vánoční dekorace. Oblíbené jsou i chutné dárky jako vánoční dárková vína, čokolády, vánoční čaj nebo svařák.

Originální balení

Svým partnerům nabízí Mediabox netradiční balení relativně běžných výrobků. Klienti oceňují např. zajímavé kosmetické balíčky v provedení „kniha“, kde je možné si po odklopení přední strany balíčku přečíst tematický nebo vtipný text. Originální balení mají také třeba tabulkové čokolády s interaktivními prvky na obale. Papírový přebal čokolády obsahuje interaktivní posuvné části, které dělají z běžné čokolády naprosto jedinečný a originální reklamní dárek.

Dřevěné dárkové bedny a dárkové koše

Elegantním a originálním dárkem pro významné klienty a obchodní partnery jsou dřevěné dárkové bedny plné hodnotných produktů. Dřevěné bedny jsou vyrobené českým truhlářem v podhůří Jizerských hor. Na víko dřevěného boxu lze natisknout plně barevný obrázek v designu klienta, logo, věnování nebo text. Potisk dodá dárkům osobní charakter a zanechá u příjemce trvalý dojem.
Dárkové dřevěné bedny jsou ideálními firemními dárky a propagačními předměty pro významné události. Z nabídky různých velikostí a stylů beden a košů si může klient vybrat to nejvhodnější pro jeho potřeby. Ať už to jsou dřevěné bedny s dárkovým vínem či proseccem, dárkové koše s lahodnými pochoutkami nebo propracované dárkové sady s kosmetikou. V předvánočním období klienti využívají dřevěné dárkové bedny s vánočními dárky a potiskem nebo s grafikou PF2024.

Vybere si každý

Reklamní dárky Mediaboxu jsou ideální jak pro menší podnikatele, korporace, tak pro neziskové organizace, města či obce. Dodává klientům produkty v malých sériích, ale jako výrobce zvládne i větší zakázky. Snaží se vytvářet zajímavé reklamní dárky, které pomohou klientům rozšířit povědomí o jejich značce s elegancí a osobitým stylem.

www.mediabox.cz

e-mail: info@mediabox.cz