PRK Partners získala titul Nejlepší právnická firma

Advokátní kancelář PRK Partners vstupuje do roku 2020 s titulem Nejlepší právnická firma roku 2019. Získala prvenství i v dalších odborných kategoriích Řešení sporů a arbitráže a v kategorii Pracovní právo. Stala se tak absolutním vítězem mezi českými právními kancelářemi. PRK Partners dále získala hodnocení Velmi doporučovaná nebo Doporučovaná ve všech hlavních oblastech práva. Soutěž pořádá společnost EPRAVO.CZ pod záštitou České advokátní komory a Ministerstva spravedlnosti České republiky.

“Velmi si vážíme tohoto ocenění. Naše kancelář pracuje pro významné klienty, kterým bychom chtěli poděkovat za důvěru a spolupráci. Byli jsme úspěšní v celé řadě oblastí. Vedle transakcí v oblasti fúzí a akvizic, real estate, bankovnictví se nám podařilo zviditelnit oddělení, které se věnuje sporové agendě, a to díky několika velkým a mediálně poměrně sledovaným mandátům,” uvedl advokát Robert Němec, partner kanceláře a zároveň místopředseda České advokátní komory.

PRK Partners je přední advokátní kanceláří a je i nositelem nejvýznamnějších mezinárodních ocenění Chambers Europe Awards for Excellence. Společnost působí na trhu více než dvacet pět let. Právní firma poskytuje komplexní právní poradenství prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Ostravě. Specializované týmy právníků a daňových expertů pracují pro největší hráče světového byznysu, ale i pro lokální společnosti, státní instituce a samosprávu. Díky členství v předním celosvětovém sdružení nezávislých advokátních kanceláří Lex Mundi a úzké spolupráci s řadou špičkových mezinárodních právních firem poskytuje kancelář svým klientům právní služby po celém světě. V kanceláři pracuje 75 právníků a vykazuje obrat 300 milionů korun.