Představujeme franchisu Contours – 30minutové fitness jen pro ženy

Franchisa Contours přináší systém jak úspěšně podnikat ve fitness a přitom nemít klasická fitka jako konkurence. Contours představuje ryze ženské fitness centrum, které se zaměřuje na zcela odlišného zákazníka než klasická fitka. Koncept je ideálním řešením pro ženy, které chtějí mít na cvičení soukromí, stydí se jít do běžného fitness a nemají s posilováním velké zkušenosti. Při tréninku je klientkám stále k dispozici profesionální trenérka, která vše ukáže, vysvětlí a poradí. 

Cvičení v rámci fitness centra umožní ženám zlepšit fyzickou kondici, zpevnit svalové partie, zhubnout a v neposlední řadě klub také pomůže najít nové kamarádky.

Klientky nemusí ve fitness centrech Contours trávit hodiny svého drahocenného času. Na cvičení stačí pouhých 30 minut. Cvičí se na speciálních strojích, upravených přímo pro ženy, mohou přijít bez objednání kdykoli a jak jsme již zmiňovali, vždy jim bude k dispozici profesionální trenérka. Klientky navíc obdrží jídelníček, který jim bude sestaven přímo na míru.

Zaujala Vás myšlenka unikátního ženského centra? A vidíte její uplatnění i ve svém okolí? Fitness centrum Contours představuje koncept jedné z nejrychleji rostoucích franchis na světě a jeho vybudování není finančně náročné. Pro otevření Contours Vám postačí prostor o rozměru od 150 do 200 m2 a celková investice zpravidla nepřesahuje jeden milion korun. Doba otevření nové pobočky se díky propracovanému systému pohybuje kolem 3 měsíců a doba návratnosti celkové investice je 2 – 3 roky.

Centrála Contours Vás bude podporovat ve všech oblastech tak, abyste byli schopni začít podnikat co nejrychleji a především úspěšně. Naučí vás celý system Contours, pomůžou s výběrem vhodné lokality, která bude jen Vaše, pořádají pravidelná školení, vyjednají výhodné ceny u dodavatelů, poskytnou on-line program pro řízení klubu a především poskytnou velmi silnou a známou značku, která má v ČR aktuálně již 27 poboček.

Nebojte se udělat ten první krok, který je nejtěžší a kontaktujte centrálu Contours emailem či telefonicky ještě dnes. Pokud si vyberete tento záměr a budete svou práci odvádět poctivě a dobře, pak se na podnikatelském poli rozhodně uchytíte…