Preciosa: Diamond Cloud vyzdvihuje umění křišťálového třpytu

Preciosa Lighting ve svém portfoliu Signature Designs představuje esenci křišťálu.

Preciosa Lighting uvádí koncept Diamond Cloud, který svou elegancí a designem ztělesňuje současný luxus. Designéři vnesli do nejnovějšího konceptu z portfolia Preciosa Signature Designs specifický diamantový brus, díky němuž Diamond Cloud vnáší do prostoru třpyt a jas.

Inspirací konceptu Diamond Cloud je kosočtvercový diamantový brus. Ten se stal designovým principem, který byl navržen tak, aby zdůraznil opticko-estetické vlastnosti křišťálu. Díky minimalistickému zavěšení jednotlivých komponent, jejich geometricky pravidelném uspořádání a tradičnímu broušenému dekoru vynikají vlastnosti rozkladu a odrazu světla. 

Diamond Cloud je přizpůsobitelný designový koncept, který se skládá z trojúhelníkových tyčí, které designu dodávají geometricky čistý jemný vzhled. K dispozici jsou různé varianty komponentů se širokým výběrem povrchových úprav a brusů. Jejich správně zvolená kombinace dodává instalaci hloubku a výrazný dekorativní charakter. Díky své flexibilitě nabízí zákazníkům jedinečnou příležitost vytvořit svítidlo pro jakýkoliv interiér. 

Designéři si mohou vybrat předdefinovanou instalaci navrženou Preciosou, přizpůsobit si ji, nebo si navrhnout zcela unikátní svítidlo ve spolupráci s designovým týmem společnosti. Na výběr mají také deset typů povrchových úprav komponentů a několik možností zavěšení. Pro vytvoření ideální atmosféry v prostoru je možné využít různé formy nasvícení i dynamické světelné scény. Elegantní vzhled konceptu je vhodným současným doplňkem luxusních a klasických prostor. Zaujme i jako hlavní designový element v minimalistických interiérech. Kombinace moderní kompozice s rozmanitostí komponentů a jejich precizní uspořádaní dodává instalaci hloubku a výrazný dekorativní charakter. 

„Diamond Cloud, stejně jako všechny koncepty z portfolia Preciosa Signature Designs, zdůrazňuje krásu, která pramení z kombinace kultivovaného křišťálu a světla. Svítidlo je moderním klenotem luxusních i klasických interiérů a skvěle působí i hlavní designový element v minimalistických interiérech,“ uvádí Michael Vasku, kreativní ředitel Preciosy Lighting. „Diamond Cloud se vyznačuje svou flexibilitou. Dokážeme jej přizpůsobit na přání každého klienta a usnadnit jim zrealizování jejich vizí a představ.“

www.preciosalighting.com