PRÁVĚ VYCHÁZÍ – Kina CineStar nabízí víc než jen filmy

Multikina CineStar pokrývají téměř celou Českou republiku s návštěvností  4,3 milionu diváků ročně. Se svými 13 multikiny v 11 českých městech, s 99 kinosály a kapacitou přes 16.000 míst  jsou ideálním místem, kde kromě primárního účelu – zábavy, můžete ale i oslovit vaše zákazníky! Na projektu 360º MARKETING V KINĚ začala pracovat s agenturou La Taupe před rokem Veronika Holubovská, sales director CineStar. Začali tehdy grafikou poukázek do kina a dnes vyrostlo „jejich dítě“  do uceleného B2B konceptu pro korporátní klientelu.

360º MARKETING V KINĚ nabízí firmám širokou škálu možností, jak oslovit zákazníky v jedinečném prostředí multikina – od nákupu vstupenek a občerstvení, při cestě do sálu, na toaletách nebo přímo v sále. V celém prostoru kina jsou umístěny LCD obrazovky a digitální CLV.  Svou značku lze nechat vyniknout na obrovském plátně a využít sílu reklamní kampaně v kině. Kina CineStar lze ale také využít k pronájmu sálů nebo soukromým projekcím.  Netradiční prostředí multikina, divadelní uspořádání sedadel, velké plátno a skvělý zvuk – to jsou hlavní důvody, proč jsou multikina CineStar ve velké míře využívána k pořádání firemních akcí. Firmy zde mohou zorganizovat konferenci, školení, prezentaci či soukromou projekci pro své zaměstnance nebo obchodní partnery. CineStar přitom pomůže s organizací a zajistí řadu doplňkových služeb. Multikina CineStar jsou vybavena nejmodernější promítací technikou a největším počtem sálů se zvukovým systémem DOLBY ATMOS v ČR, který přináší přesný a do detailů vypracovaný zvuk.

Veronika Holubovská se svým týmem propracovala nabídku multikin CineStar pro korporátní klientelu do posledních detailů. Jednotlivé možnosti Vám nyní přiblížíme:

 

Reklamní spot

Vysílání spotů na plátně před začátkem filmu je velmi účinná forma reklamy, kterou diváci nepřepnou, nepřeskočí ani jí neutečou. Spoty lze vysílat u vybraných filmů cílených na konkrétní skupinu diváků. S tím souvisí přesné vyhodnocení kampaně dle prodaných vstupenek ze systému. Jde o efektivní součást mediamixu.

 

Reklama mimo plátno – přímé oslovení návštěvníků multikina

Možností oslovení diváka v prostoru multikina je celá řada. Jde o netradiční formu krátkodobé i dlouhodobé kampaně. Divák se ocitá v příjemném prostředí a těší se na film,  proto je naladěn na vjemy kolem něj. Mezi takové TOP aktivity patří sampling ke vstupenkám, nejrůznější promo akce a ochutnávky, polepy, podlahová grafika, reklama na netradičních stojkách, LCD obrazovkách a digitálních CLV nebo třeba vystavení vozu.

POTISK POPCORN BOXŮ

Velmi originálním způsobem komunikace může být potisk Popcorn boxů. Je zde nasnadě i vtipné propojení brandu s filmem. Boxy jsou vystaveny na barech, kolem kterých návštěvník prochází. Lze to propojit opět se samplingem, s obdarováním vzorku.

REKLAMNÍ POLEPY

Forem reklamních polepů se naskýtá celá řada. Kreativitě se meze nekladou a mají vysoký zásah -od již zmiňované podlahové grafiky po polep zrcadel.

BRANDING SÁLŮ

V tomto směru může CineStar nabídnout celkový sponzoring sálů nebo jednotlivý branding třeba vstupu do sálu nebo potisk podhlavníků sedadel.

DÁRKOVÉ POUKÁZKY

Svým zaměstnancům, klientům či obchodním partnerům můžete poděkovat netradiční formou – poukázkami do kina. Jsou benefitem, poděkováním, motivací. Do kina chodí rád každý. Poukázky lze objednat jak v tištěné tak elektronické podobě s logem firmy nebo v kompletně vlastním vizuálu. Navíc je možné darovat i poukázky do uzavřeného komplexu Gold Class, který je součástí multikina CineStar Anděl. Gold Class je velmi oblíben pro privátní atmosféru a nadstandardní servis. Do komplexu se dostanete odděleným vchodem z hlavního foyer. Gold Class zahrnuje dva kinosály o celkové kapacitě 48 míst a přilehlý salónek s barem pro 56 osob. Kinosály jsou vybaveny komfortními polohovatelnými křesly se stolky a klimatizací. Součástí pronájmu je obsluha za barem, v salónku a během promítání.

Obchodní oddělení CineStar je připraveno pro firmy vytvořit ideální reklamní balíček na míru. Navrhne i netradiční formy spolupráce, cross promo aktivity, poskytneme unikátní reklamní prostor, abyste mohli nechat vyniknout vaší značku z davu. O nápaditosti a kreativitě v nabízených službách CineStaru  se mohla přesvědčit i redakce našeho časopisu, která taktéž nechá značku Brands&Stories k oslavám desetiletého působení na trhu jejich obchodním týmem zviditelnit.