Prague Conference Suite: unikátní prostor pro ubytování a jednání v srdci Prahy

Potřebujete si dohodnout obchodní jednání v Praze, a nevíte kde? Anebo byste rádi spojili ubytování v Praze se schůzkami v soukromí? Či byste si přáli zjednodušit a urychlit svou pražskou agendu a mít vše pod jednou střechou? Uspořádat důležitá jednání s kolegy či obchodními partnery v místech, která je ohromí? V místech, která jsou zcela mimořádná?

To vše a snad i mnohem víc můžete nyní nalézt ve slavném domě u Rotta. Právě pro takové účely vznikl na pražském Malém náměstí projekt nové Prague Conference Suite, který nabízí unikátní propojení ubytování a jednacích prostor hned v těsném sousedství Staroměstského náměstí… se všemi výhodami, která tato lokace přináší. Doslova pár kroků od všech důležitých pamětihodností i centrálních úřadů.
Elegantně řešený půdní prostor slavného domu otevírá neopakovatelné výhledy na střechy města i zeleň Petřína a přilehlých zahrad Malé Strany. Je rozdělen na prakticky a účelně koncipovanou ložnici, která tvoří pohodlné zázemí pro jednací místnost. Ta je vybavena vším potřebným pro nejrůznější typy formálních i neformálních setkání – obchodní jednání, malé semináře či tiskovky, firemní manažerské porady na neutrální půdě, apod. Je tu připraveno plátno i promítačka, flipcharty, notebook i dokovací stanice, o funkční wi-fi nemluvě.
Vedle firemních a profesních akcí je možno tyto prostory využít i pro menší akce rodinného rázu – oslavy životních jubileí, setkání s příbuznými z jiných částí světa či podobné výjimečné příležitosti.
Prostor pojme až 15 osob a jeho součástí je i malá kuchyňka pro přípravu nápojů či občerstvení pro hosty. K dispozici jsou také veškeré služby hotelu Rott, včetně snídaňového servisu a roomservisu, služeb taxi a concierge. Nabízí se i možnost ubytování vašich hostů, hotel rád zajistí i průvodcovské služby či veškerou další součinnost pro zdárný průběh a výsledek jednání.
Využijte tohoto mimořádného místa, které přispěje k příjemné atmosféře významných jednání či rodinných událostí a odkud si vaši hosté i vy odnesete zážitky, na něž se bude dlouho vzpomínat!

Pro bližší informace a rezervaci kontaktujte prosím telefonní číslo 739 539 281 nebo pošlete email na adresu info@hotelrott.cz.