POPAI AWARDS 2018: pure tech i

Chytrý regálový display pure tech i se stal vítězem kategorie sekce „Digitální komunikace – realizace v prodejních místech, inovativní materiály, systémy“ soutěže Popai Awards 2018.

K naší velké radosti byl pure tech i vyhlášen za nejlepší exponát v digitální sekci soutěže Popai Awards. Prodejnám umožňuje optimalizovat vystavené zboží i jeho efektivní prodej a doplňování. V konečném důsledku tak dochází k navýšení prodeje a úspoře nákladů na prodejní ploše. Po Wanzl Connect je pure tech i další z unikátních řešení digitalizace prodejen, kterou Wanzl vyvinul“, říká k vítězství Mgr. Tomáš Trávníček, obchodní ředitel společnosti Wanzl.

Pure tech i byl vyvinut z regálového systému pure tech, který si v loňském roce odnesl cenu German Design Award 2018. Zároveň je doplněn o chladící zónu pro prodej convinience produktů, inteligentní systém pro posuv zboží a integrovanou obrazovku, která podporuje reklamní kampaň v místě prodeje a může sloužit jako e-shop pro zboží, které není v prodejně vystaveno. 

Jeho nejsilnější zbraní je schopnost sběru anonymních zákaznických dat pro analýzu marketingových aktivit. Je možné zaznamenávat a vyhodnocovat množství zákazníků, dobu jejich setrvání, toky v heat mapách i tělesnou výšku pro rozlišení dětí a dospělých.

Samostatně stojící chytrý regálový systém pure tech i lze použít na prezentaci konkrétní obchodní značky, značkových produktů nebo na vytvoření tematického zákoutí na prodejní ploše. Prestižní soutěž POPAI AWARDS, kterou pořádá Středoevropská kancelář POPAI CE, oceňuje nejlepší reklamní prostředky v oblasti in-store komunikace. Posláním soutěže je podporovat obor marketingu v místě prodeje a nové trendy, které představují reklamu v in-store jako efektivní komunikační médium nejblíže nakupujícímu.

Více na www.wanzl.cz

Zdroj : WANZL