Pomáháme být vidět reklamními ručníky a župany FROTERY®

Jako děti jsme milovali Vánoce, protože jsme dostávali dárky. Z některých věcí člověk zkrátka nevyroste. Proto jsme přesvědčení, že dobrá reklama dnes není jenom „online“.

Froté reklamní dárky vyrábíme již 23 let

Ke zrodu myšlenky vyrobit reklamní dárek nezbytný pro každý den došlo v roce 1996, kdy byla založena společnost Kapatex s.r.o. K prvnímu ručníku s běžným jménem se brzy přidaly osušky s názvy různých společností. Vznikl tak originální a praktický reklamní dárek vhodný pro každého.

Kdyby nevymřeli dinosauři…

Pravděpodobně i ti by se museli přizpůsobit moderním trendům 21. století. Jít s dobou je naprosto nezbytné k tomu, aby mohla firma růst a prosperovat. Od začátku klademe důraz na technologický rozvoj, zvyšujeme kvalitu produktů a nabízíme profesionální zákaznický servis. Pružně reagujeme na poptávku trhu a snažíme se ho uspokojit kvalitní nabídkou. Díky tomu jsme hlavní velkoobchodní výrobce froté ručníků, osušek a županů na českém trhu.

Jsme jedničky v offlinu

Neumíte si svět bez online reklamy představit? Ani my ne. Přesto vás můžeme ujistit, že reklamním dárkům, jako jedné z možností offline reklamy, se stále daří. Proč? Protože není nad přímý kontakt se zákazníkem. Osobní dárky mají přidanou hodnotu. Vypráví příběh společnosti, která si na ručník nechala vyšít své logo nebo natisknout reklamní sdělení.

Zakázky vyrobené na míru ve firemním designu jsou unikátním reklamním předmětem. Propojíte-li navíc radost z dárku s reklamním sdělením, grafickou podobou a příjemností materiálu, vytvoříte pozitivní emoci, která se zákazníkům vybaví při vzpomínce na vaši firmu.

Můžeme vám s tím pomoci. Značka reklamních froté ručníků, osušek a županů FROTERY je garantem kvality a zážitku. Stačí nám napsat e-mail.

FROTERY®, značka froté ručníků, osušek a županů
info@kapatex.cz / www.kapatex.cz / www.eshop.kapatex.cz