Pohodlné sekání s perfektními výsledky

Robotické sekačky Husqvarna jsou navrženy pro každý typ trávníku. Více než dva miliony majitelů domů již svěřily péči o svůj trávník sekačce Husqvarna Automower®, která může pracovat nonstop a vy si můžete užívat pohodlí.

V nabídce společnosti Husqvarna najdete robotickou sekačku pro každou zahradu

Skončete s tradičním sekáním trávníku díky rozsáhlé nabídce modelů sekaček Husqvarna Automower®. Ať už je vaše zahrada velká či malá, rovná nebo svažitá, s úzkými průchody i členitým terénem, vždy najdete model robotické sekačky, který trávník bez námahy a dokonale poseká.

Přizpůsobte si plán sekání prostřednictvím aplikace Automower® Connect a vymezte si pracovní oblast pomocí fyzické nebo virtuální hranice, pak se pohodlně usaďte, relaxujte a sledujte, jak si sekačka Automower® snadno poradí se zbytkem. Když je práce hotová nebo je třeba nabít akumulátor, robotická sekačka se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Ať prší nebo svítí slunce, je den či noc, můžete se spolehnout, že sekačka Husqvarna Automower® udělá těžkou práci za vás.

Husqvarna NERA – nová éra robotického sekání bez vodičů

Nové robotické sekačky Husqvarna Automower® NERA s doplňkovou sadou modulu Husqvarna EPOS™ umožňují instalaci zcela bez vodičů. Můžete tak snadno upravovat a měnit virtuální hranice podle potřeb vaší zahrady v každém ročním období.

www.husqvarna.cz