Papyrus si udržuje přední postavení ve svých průmyslových odvětvích v kontinentální Evropě

.

Dle předchozích oznámení, společnost OptiGroup uzavřela prodej své německé společnosti pro distribuci papíru, Papyrus Deutschland GmbH & Co KG, společnosti Investimentos, Participações e Gestão, S.A. (Inapa), která má v úmyslu spojit tento podnik se svou německou dceřinou společností, Papier Union GmbH. Uzavření transakce proběhlo dne 31. 7. 2019.

Jak již bylo uvedeno, německý trh distribuce papíru byl v posledních letech pod silným tlakem a je nutné, aby tradiční obchodníci s papírem restrukturalizovali a posílili svou platformu a nabídku zákazníkům, aby mohli úspěšně konkurovat. OptiGroup je přesvědčena, že kombinace společností Papier Union a Papyrus Deutschland GmbH Co KG vytvoří silnější platformu pro zákazníky, dodavatele a zaměstnance v Německu.

Zbývajících 17 společností Papyrus není tímto oznámením nijak ovlivněno. Papyrus si udržuje přední pozici poskytovatele služeb a řešení v kontinentální Evropě, jako jsou země Beneluxu, Skandinávie, Švýcarska a východní Evropy. “Našim zákazníkům nabízíme atraktivní sortiment kvalitních produktů s vysokou dostupností v kombinaci se službami s přidanou hodnotou a spolehlivými logistickými  řešeními. Naši oddaní zaměstnanci společnosti Papyrus se těší na to, že si budou moci udržovat silné obchodní vztahy s našimi zákazníky a dodavateli.“ Niklas Järbur, vedoucí v oblasti tiskových a kreativních řešení a Generální ředitel společnosti Papyrus.

Pro více informací o výše uvedeném, prosím kontaktujte:
Niklas Järbur, Vedoucí v oblasti tiskových a kreativních řešení a Generální ředitel společnosti Papyrus, Tel.: +46 1051 72981 nebo e-mail: Niklas.jarbur@papyrus.com. Jeno Szilagyi, Generální ředitel pro Českou a Slovenskou republiku, email: jeno.szilagyi@papyrus.com