Ohniště přímo na jídelním stole – wow!

Zútulněte si domov pro nadcházející podzim s produkty holandského výrobce venkovních topidel a plynových technologií značky COSI. Výrobou a testováním těchto produktů se společnost zabývá již déle než 130 let. Na český trh je dodává společnost Houpací sítě Hamaka, s.r.o. Moderní a nadčasové kolekce samostatných plynových ohnišť, krbů a stolů s plynovým ohništěm navodí atmosféru přírodního ohně a prohřejí okolní prostor.

Samostatná plynová ohniště COSI jsou vhodná do venkovních zahrad, na terasy, do restaurací, penzionů i hotelových resortů. Plynové ohniště jako solitér je velmi elegantním designovým řešením. Je napájeno z propanbutanové lahve umístěné v těle ohniště, plamen prochází přes vrstvu lávových kamenů nebo keramických polen a výkon hořáku lze průběžně regulovat.
Myšlenka ohniště přímo na stole je velmi unikátní a vizuálně působivá. Díky ochrannému sklu není oheň ovlivněn povětrnostními podmínkami. Zároveň vás zabezpečí před případnými poletujícími jiskrami. Ohniště můžete vždy, když jej nepoužíváte, přiklopit krycí deskou a využít tak celou plochu stolu.
Plynová ohniště jsou nabízena v mnoha designových variantách zpracování a použitého materiálu např. ocel, dřevo, kompozit. Zvolit můžete buď nerezový pro moderní vzhled, nebo černý pro industriální styl, dále pak v několika variantách velikostí a tvarů. V každém ohništi je prostor pro umístění minimálně 5 kg plynové lahve, která je diskrétně skryta uvnitř pod ohništěm. Můžete si ale koupit také samostatné hořáky, které lze položit na stávající stůl nebo je do stávajícího zapustit. Posezení u takového stolu navodí příjemnou atmosféru.
Ještě více nálady a útulnosti dodají vašemu vnitřnímu i venkovnímu prostoru plynové lucerny COSI nebo vyhřívací polštáře. V rozsáhlé kolekci plynových luceren v různých barvách, materiálech a tvarech vždy najdete produkt, který se vám bude líbit.
Na své si přijdou všichni milovníci prémiového designu, ať již preferují moderní, přírodní nebo tradiční styl. Produkty COSI se vyznačují vynikajícím provedením, použitím udržitelných technik a materiálů, krásným designem a funkčností. Značka COSI je známkou kvality a inovací.
Vychutnejte si posezení s rodinou a přáteli na zahradě, na dovolené nebo na cestách. Pro každou situaci má COSI vhodný topný produkt. Hledáte designový doplněk pro vaši zahradu nebo chcete proměnit váš obývací prostor v atmosférické místo? Díky rozmanitosti produktů vždy najdete COSI, který vám bude vyhovovat.

Kompletní nabídku zakoupíte přímo u výhradního distributora pro český a slovenský trh firmy Houpací sítě Hamaka, s.r.o. nebo u autorizovaných prodejců. V nabídce této společnosti najdete i zahradní nábytek a rodinné houpací sítě pro zútulnění vašeho domova, terasy nebo zahrady.

Zajímají vás další novinky v sortimentu?
Více informací najdete na https://www.hamaka.eu/zahrada,
IG: hamaka_houpaci_site,
FB: @hamaka.eu.