Odteď hrajeme společně

V roce 2021 se stala jedna velká věc. Spojily se totiž dvě společnosti Smarty a JRC, které od té doby hrají za jeden tým. Protože ve dvou se to lépe táhne. A to platí jak ve hře, tak v životě.

Začíná tak nová kapitola, která propojuje dva světy: svět elektroniky a svět gamingu. Díky tomuto spojení se zrodily Smarty.cz prodejny v pixelovém zobrazení, které představují nový koncept nakupování produktů jak ze světa chytré elektroniky, tak gamingu. Najdete zde vše od mobilů, notebooků, sluchátek, příslušenství, až po konzole a hry.
Proč pixelové zobrazení? Pixelový design prodejen má svůj důvod. Každý produkt, který je zde prodáván, v sobě ukrývá pixely. Ať už obrazovka, notebook, mobil nebo hra. Pixel je pro proto jakýmsi spojovacím prvkem světa hráčů a fanoušků chytrých technologií. A tak vznikl nápad, který byl realizován v podobě zcela nového designu prodejen.

Jelikož cílem konceptu prodejen je přehlednost, jednoduchost a originalita, každá Smarty.cz prodejna je laděná do černobílého provedení. Černá barva a tematický koberec symbolizují útulné místo pro hraní a bílá naopak čistotu a jemnost, se kterou k chytrým věcem a zákazníkům přistupujeme. Více místa na prodejnách nabízí nejen prostor pro osobní konzultaci s proškolenými prodejci, lepší přehlednost a orientaci, ale i možnost potkat nového spoluhráče a parťáka na celý život.

Pro společnosti Smarty a JRC je důležité, aby se u nich zákazníci cítili dobře, aby nasáli dobrou atmosféru při výběru, prožili ten nejlepší nákupní zážitek a aby se k nim zároveň opět rádi vraceli. Smarty.cz prodejny jsou proto tvořeny přesně pro tyto účely. A protože chtějí ukázat, že chytrým věcem opravdu rozumí, jsou veškeré plochy na prodejnách v digitální podobě.

Kromě zvětšení prodejní plochy společnosti rozšířily i výběr sortimentu na prodejnách i e-shopu a zkvalitnily služby. Nabízí servis konzolí, ovladačů i autorizovaný servis Apple zařízení, výkup konzolí, her, telefonů, počítačů a dalšího příslušenství za ty nejlepší možné ceny, odborné poradenství, složení si vlastní počítačové sestavy TIGO dle požadavků zákazníka a možnost vyzkoušet si naživo konzole, sluchátka a další zařízení. Prostě cokoli, co si bude přát. Zde totiž Stačí pípnout a personál udělá vše pro to, abyste byli nadmíru spokojení.

Za tento rok společnosti Smarty a JRC stihly otevřít celkem 11 prodejen a do dvou let jich mají v plánu mít po České republice a Slovensku celkem 40. Bude jich docela dost, tak se připravte, že je budete potkávat mnohem častěji.

A kdyby něco, tak nezapomeňte.
Stačí pípnout!

www.smarty.cz