Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Ochutnejte víno kmene Zůlů!

Malé butikové vinařství z Hustopečí je jedinečným vinařstvím nejen svým jménem. Netradiční příjmení zakladatele a majitele vinařství – Zůl – má tato rodina jako jediná v Česku. Nápad na jméno vinařství se zrodil, když Martin Zůl zaslechl v rádiu moderátorku komentovat píseň, jejíž název znamená v jazyce afrického kmene Zulu „naděje“. Zadal si do překladače do Zuluštiny slovo víno a hle… vzniklo IWAYINI!

Tímto vinařstvím chce Martin Zůl vystoupit z řady, stát se prestižním vinařstvím a orientovat se na malé šarže vín. Jeho vizí je tvorba vín, které dosahují výjimečné kvality a čistoty, a to díky zachování přirozených charakteristik hroznů a terroiru.
„IWAYINI představovalo pro zakladatele Martina Zůla zhmotnění myšlenky, které předcházelo 28 let zkušeností s vínem a vinařstvím. Už jako vinařský synek od 10 let pracoval u svého otce v jeho vinařství. Nasával zkušenosti, postupy a cit pro víno. „IWAYINI je ukázkou toho, co miluju, co mě naplňuje, co mi dělá radost a jak realizuji své představy v oblasti vína,“ říká Martin. „Rozhodl jsem se zaměřit se na pár odrůd, používat různé styly vinifikací, které rozlišujeme dvěma řadami. Vína řady ISIKO (v Zuluštině „Tradice“) jsou inspirovaná tradicí rodiny Zůlů, která vždy vyráběla svěží, šťavnatá vína plná ovoce a květů. Vína řady UMLANDO (v Zuluštině „Historie“) zosobňují návrat k fermentaci a zrání vín v sudech z dubového a akátového dřeva a jejich následný blending.“

Objevte vína kmene Zůlů

„Naše vína jsou svěží, harmonická, vzbuzující touhu po objevování a užívání si radosti ze života,“ uvádí o svých vínech Martin Zůl. „Díky tomu, že vyrábíme limitované množství lahví, se můžeme plně soustředit na kvalitu každé jedné z nich.

IWAYINI gallery v Břeclavi

„IWAYINI gallery je pro mě synonymum slova DOMOV,“ vysvětluje Martin. „Je to místo, kde jsou hlavním tématem vína IWAYINI, jejich skladování, prezentace a prodej. Prezentace vín probíhá formou degustací a celá galerie se tak stává jedinečným prostorem, který dokáže skvěle dokreslit atmosféru vašeho firemního večírku, rozlučky se svobodou či jen příjemného posezení s přáteli. Po domluvě přijedu do firmy zákazníka, udělám degustaci a odprezentuji vína osobně. O individuální nabídku firemním zákazníkům stačí napsat na náš email: info@iwayini.cz“

Vhodné víno pro Vaše firemní partnery či klienty

Proč byste si měli vybrat víno jako firemní dárek právě od vinařství IWAYINI? Samozřejmě, že nejdůležitější je obsah láhve, ale vína IWAYINI mají i hezký čistý design, což je důležitý parametr při rozhodování. Značka IWAYINI používá kvalitní sklo, etiketu, ale hlavně vizuál je originální, snadno zapamatovatelný a vzbuzuje v lidech zvědavost.
Neváhejte letos ještě využít výhodnou možnost vína jako reklamního předmětu, protože v návrhu pro příští rok je zrušení daňové výjimky na daňovou uznatelnost tichého vína jako marketingového nástroje do 500 Kč, tzn. že v tomto roce bude asi poslední možnost pořídit tichá vína jako daňově uznatelný náklad a ještě si nárokovat DPH na vstupu.
U WAYINI nepořídíte jen tak ledajaké víno. Vinařství bylo založeno v roce 2020 a pomalými krůčky se dostává na výsluní. Z dosavadních ocenění můžeme uvést: Král vín České Republiky – Riesling 2021 – zlatá medaile, Valtické vinné trhy – Pinot Noir 2021- zlatá medaile, Grand Prix Vinex – zlaté medaile pro Pinot Blanc 2021 a Veltlínské zelené 2021, Festwine – zlaté medaile pro Pinot Blanc 2021 a Veltlínské zelené 2021, Pinot Noir 2021.

Pokud byste to měli do Břeclavi daleko, objednejte si vína IWAYINI jednoduše na e-shopu vinařství s dopravou zdarma.

Ing. Martin Zůl

+420 774 603 032

info@iwayini.cz

www.iwayini.cz

instagram: vina_iwayini
Facebook & LinkedIn: iwayini