Nový designový Hotel Bonfanti u Kronplatzu v Dolomitech

Nově otevřený čtyřhvězdičkový Design Hotel Bonfanti se nachází v malebné vísce San Sigismondo / St. Sigmund v oblíbené destinaci českých turistů v Jižním Tyrolsku, v provincii Trentino-Alto Adige / Trentino-Südtirol mezi městy Bruneck a Brixen. Jihotyrolské Dolomity jsou na Seznamu světového přírodního dědictví UNESCO.

Původní hotel Rastbichler zakoupila rodina Bonfanti a rozhodla se mu vdechnout italský šarm a eleganci. Momentálně budova prochází postupnou rekonstrukcí a v kompletně novém hávu se hotel Bonfanti představí od ledna 2020.

Design hotelu je koncipován v italském stylu tzv. soft designu, tedy moderní, komfortní a minimalistický interiér se zakomponováním prvků z přírodních materiálů, zejména dřeva a kovu. Pokoje jsou prostorné, s dokonalým odhlučněním a s minimální rozlohou 38 m2 u dvoulůžkového pokoje. Prosklené stěny nabízejí překrásný výhled na okolní přírodu a přímo vás do ní vtahují. Wellness & spa zónu hotelu tvoří vnitřní bazén s vyhřívanou vodou a saunový svět se 3 saunami a relaxačními místnostmi.

Kuchyni velí šéfkuchař Maurizio Lauriola, rodák z italské Apúlie, který patří mezi gastronomickou špičku v Itálii. V menu snoubí italskou kuchyni s domácí tyrolskou. Na své si přijdou milovníci čerstvých ryb, italských sýrů a uzenin, včetně lokálních tyrolských specialit. Kulinářská příchutěmi, mezinárodními pokrmy a tradičními místními recepty, které jsou šikovně šéfkuchařem interpretovány. V chuti každého jídla si lze uvědomit použití nejkvalitnějších ingrediencí a kreativitu týmu v kuchyni, což hostům každý den dává autentický a nezapomenutelný kulinářský zážitek. Při snídani vás potěší domácí marmelády a čerstvé ovocné šťávy.

Každý večer mohou hosté doprovodit jídla ze čtyřchodového menu dle vlastního výběru nejvhodnějším vínem, vybraným z četných štítků nové vinotéky. Výjimečná vína osobně vybírá ředitel hotelu Jan Vlasák, nabídka čítá přes 100 druhů vín. Jižní Tyrolsko je jednou z nejrozmanitějších vinařských oblastí v Itálii. Díky příznivým geografickým faktorům, alpsko-středomořskému klimatu, kvalitě půdy a záviděníhodným polohám vinic rostou na celém jihu Tyrolska kvalitní hrozny, z nichž se vyrábějí vynikající vína, která oceňují konzumenti z celého světa.

Horské prostředí s lesy, širokými loukami a nekonečnými turistickými stezkami je ideální pro ty, kteří se rozhodnou strávit dovolenou se svým psem v Jižním Tyrolsku. Jestli někdo hledá v Jižním Tyrolsku hotel, který může navštívit se svým čtyřnohým miláčkem, pak je trefou do černého. Hotel v Pustertal nabízí prostorné pokoje a speciální služby pro pejsky. V celém Jižním Tyrolsku bude váš pes moci jít s vámi na paluby autobusů, místních vlaků a většiny lanovek, pokud budete mít u sebe vodítko a košík na tlamu.
V zimní sezoně představují největší lákadlo okolní Dolomity a lyžařské středisko Dolomiti Superski s nepřebernou nabídkou aktivit a zimních sportů. V létě si užijete horské túry, jízdu na kole, na koni a další atrakce.

Bonfanti Design Hotel je perfektní hotel pro všechny, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, rádi vedou zdravý životní styl a věnují pozornost vyvážené stravě. Cena pobytu v zimním období začíná na 95 EUR na osobu za noc včetně ¾ penze.

 

KONTAKT
Bonfanti Design Hotel
Pustertalerstr. 12
39030 St. Sigmund/Kiens
+39 0474 569 563
info@bonfanti-hotel.com
www.facebook.com/Bonfanti.Design.Hotel
www.bonfanti-hotel.com