Nové ZOE: znovuobjevená elektrická mobilita

Nové ZOE je lepší než kdykoliv předtím, především díky širší základní výbavě a zvýšenému výkonu. Jeho sebevědomý design posiluje jeho charakter. Nabízí celou paletu výbavy pro větší komfort a pohodlí na palubě. Radost ze 100% elektrické jízdy získává nový rozměr!

Uvedení na trh třetí generace nejvýraznějšího elektrického vozu od značky Renault je hlavním krokem ve strategii skupiny pro rozvoj elektrických vozidel na vysoké úrovni. Sedm let po uvedení první řady se tento model stal nejprodávanějším elektrickým vozem v Evropě. Nový ZOE přináší revoluci ve kvalitě, technologii a široké paletě funkcí. Nabízí skvělé služby již v základní výbavě, a přitom je cenově dostupný.

Pokrok je vidět na první pohled. Exteriér nového modelu ZOE je výraznější, aniž by přišel o svou charakteristickou svěžest. V interiéru prošel revolucí na pozici řidiče i palubní desky, které byly zcela modernizovány pro větší komfort.

Z technického hlediska nový model ZOE nabízí autonomii s baterií o kapacitě 52 kWh, která se vyznačuje dojezdem 395 kilometrů v cyklu WLTP*, a více možností v oblasti dobíjení, díky zavedení dobíjení stejnosměrným proudem (DC). Současně přináší ještě více radosti z řízení díky výkonnější motorizaci s výkonem 100 kW.

Nové ZOE je výsledkem práce na optimalizaci základních principů, které se dotýkají funkce elektrického vozu, od podvozku přes řízení k brzdám a elektrickému výkonu. Tato nová generace disponuje všemi nutnými výhodami efektivity elektrického pohonu, a přitom zůstává cenově dostupná.

Interiér byl zcela přepracován a byla doplněna nabídka asistenčních systémů (ADAS). Co se týče osvětlení, vůz nabízí světla s full LED technologií již v základní výbavě, která zajišťují až o 75% vyšší svítivost než halogenová světla při stejném odběru elektrické energie.

Mezi další inovace patří multimediální systém Renault EASY LINK a navíc nový jízdní režim, který je určen pro jízdu ve městě, to vše s cílem usnadnit a zpříjemnit každodenní život.