Nobilis Tilia otevírá svoji první prodejnu kosmetiky v obchodním centru

Česká značka přírodní aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia otevírá svou první prodejnu v obchodním centru. V pořadí již třetí prodejnu, pro kterou tentokrát vybrala Avion Shopping Park v Ostravě. Nobilis Tilia navazuje na úspěchy dvou svých prodejen, v sídle společnosti ve Vlčí Hoře a v centru Prahy v Pasáži Platýz.

Prodejny jsou koncipované jako zážitkové, takže nabízejí zákazníkům jedinečnou zkušenost z nákupu přírodní kosmetiky. Zároveň přibližují celý příběh značky s 30letou tradicí a originální atmosféru krajiny Českého Švýcarska. Prodejna vznikla ve spolupráci se společností Moris Design, kterou tvoří tým architektů a designérů, ale také tým profesionálů v oblasti marketingu a nákupního chování.

Zákazníci mohou očekávat samozřejmé služby, jako je poradenství k nákupu nebo systém věrnostních odměn. Stejně jako v Praze i v Ostravě nabídne Nobilis Tilia svým zákazníkům speciální službu PICK-UP, tedy telefonickou objednávku bez čekání s výdejem přímo z prodejny. Skutečným unikátem v obchodním centru je nabídka voňavého tvoření, kdy si zákazníci můžou namíchat osobní aromaterapeutický parfém, vlastní masážní či koupelový olej nebo si vyrobit inhalační tyčinku. V nové prodejně se odehrají také zajímavé akce a přednášky ze světa aromaterapie.

Prodejna v Ostravě je další prodejnou mimo Vlčí Horu, avšak ne poslední. V příštích letech plánuje Nobilis Tilia otevřít další vlastní prodejny, které nabídnou ucelené portfolio i v jiných regionech země a zároveň zprostředkují jedinečnou atmosféru. Atmosféru, do které Nobilis Tilia vnáší ducha Českého Švýcarska, vůni vlčihorských luk a tradici bylinkářství.

Aromaterapeutická kosmetika zrozená z živlů přírody

Česká značka aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia přináší svým zákazníkům celostní péči přírody. Na okraji Národního parku České Švýcarsko ve Vlčí Hoře, kde společnost sídlí a produkty ručně vyrábí, už do roku 1994 věří, že to nejlepší nám dává příroda sama. Není nic účinnějšího na vyladění těla, mysli i ducha, než jsou éterické oleje. Ve spojení s rostlinnými oleji jsou tím nejlepším pečovatelem o přirozeně krásnou a vyživenou pokožku. Každé použití takové kosmetiky je relaxačním rituálem, který podporuje životní pohodu.

Více o Nobilis Tilia na https://www.nobilis.cz/o-nas