Niceboy vstupuje do segmentu Smart Home

Značka elektroniky Niceboy, známá především díky audio výrobkům jako jsou bezdrátová sluchátka či přenosné reproduktory, vstupuje nově do segmentu Smart Home. Aktuálně přináší celou řadu chytrých spotřebičů s označením Niceboy ION. 

Od akčních kamer a audia ke Smart Home 

První produkty uvedla značka Niceboy na evropský trh v roce 2016. Od té doby se značně rozrostla a stala se úspěšnou nejen u nás, ale i v dalších osmi zemích Evropy. Mezi produkty značky Niceboy patří například akční kamery, autokamery, různé typy sluchátek, přenosné reproduktory, chytré hodinky, gamingové vybavení a kancelářská technika.
Nyní se Niceboy pustil i do Smart Home. Do této oblasti zjednodušeně řečeno patří nejrůznější elektrické výrobky a spotřebiče, které lze obvykle ovládat pomocí aplikace v mobilu. A hodlá se tomuto segmentu věnovat naplno. Již nyní přináší základní řadu domácích spotřebičů a během příštího roku bude svou nabídku dále rozšiřovat. „Teď do Vánoc uvádíme z řady Niceboy ION jednotlivé chytré spotřebiče, ale už v příštím roce rozšíříme nabídku tak, abyste s námi pořídili kompletní chytrou domácnost,“ říká produktový manažer řady Niceboy ION Jiří Svoboda.

Proč se Niceboy pustil do Smart Home?

Podle marketingového ředitele Niceboy Jana Trnky je tento segment aktuálně velmi atraktivní a celkově globálně na vzestupu. A zvlášť v dnešním uspěchaném světě přináší lidem tolik potřebnou úsporu času i energie. „Chytré spotřebiče Niceboy ION vám ušetří čas, peníze a zpříjemní život. Není to žádná složitá věda určená pouze pro technické nadšence, ale inteligentní řešení, které zvládne zapojit a používat opravdu každý,“ říká Jan Trnka. 

Výrobky Niceboy ION přitom nejsou určeny pouze na pomoc s domácími pracemi a usnadnění každodenních povinností, ale i k navození příjemné domácí atmosféry. „Vždyť kdo by nechtěl přijít do bytu s čerstvě vytřenou podlahou, příjemným osvětlením a konvicí, která právě uvařila vodu na čaj,“ doplňuje Jiří Svoboda.

Jaké chytré spotřebiče Niceboy přináší

Řada nových spotřebičů zahrnuje výrobky od robotických vysavačů až po chytré zásuvky. Konkrétně v kategorii robotických vysavačů přináší hned čtyři typy, od základního modelu se 7 infračervenými senzory až po nejdokonalejší vysavač s laserovým zaměřovačem a 26 infračervenými senzory, díky kterým se vyhne všem nástrahám na své cestě za úklidem. 

Součástí nové řady Niceboy ION jsou například i žárovky Smart Bulb, které vám umožní postupné stmívání nebo volbu barvy podle výběru – třeba bílé světlo pro lepší probuzení a červené na večer do dětského pokoje. V nabídce je i chytrá váha, díky níž můžete získat dlouhodobý přehled o svých výsledcích, dokáže si zapamatovat až 8 členů domácnosti se všemi jejich parametry a když zhubnete, váha vás pochválí. V nabídce jsou dále například i chytré zásuvky, konvice či sonické kartáčky.

Vše v jedné aplikaci

Jedním ze základních cílů společnosti Niceboy bylo, aby byly všechny chytré výrobky do domácnosti ovládány pomocí jedné jediné aplikace. Pro tyto účely Niceboy vytvořil zcela novou vlastní aplikaci. „Vytvořili jsme vlastní, kompletně českou aplikaci Niceboy ION, díky které se propojí všechny chytré spotřebiče a dají se tak ovládat z jednoho místa,“ vysvětluje Jiří Svoboda.

Všechny chytré spotřebiče tak můžete ovládat mobilem z pohodlí gauče, ale třeba i z kanceláře na druhém konci města. Využívat můžete i časovače a zvolit si, za jak dlouho se jednotlivé spotřebiče spustí, či vypnou. Pro větší pohodlí je součástí aplikace i hlasový asistent. „Každý chytrý spotřebič je sám o sobě pomocníkem, ale co se stane, když je v jedné aplikaci můžete propojit a jejich funkce zkombinovat? Vítejte v budoucnosti, kde stačí dát hlasovému asistentovi jeden povel a vaše domácnost udělá vše, co jste jí nařídili,“ říká Jan Trnka.

Plány do budoucna

V následujícím roce Niceboy plánuje další růst. Nejen v oblasti Smart Home, ale i v dalších segmentech, v kterých se dlouhodobě pohybuje. „Náš budoucí plán je jasný. Dál rozšiřovat kategorie již zaběhlých výrobků. V oblasti Smart Home pak našim zákazníkům poskytneme již během příštího roku dostatečně širokou škálu výrobků pro kompletní chytrou domácnost v jedné mobilní aplikaci,“ zakončuje Jan Trnka.

O značce Niceboy

První produkty uvedla značka Niceboy na evropský trh v roce 2016. Od té doby se stala úspěšnou nejen u nás, ale i v osmi dalších zemích v Evropě. Ve vybraných kategoriích zaujímá přední příčky v prodejích a je jedním z lídrů na trhu. Mezi produkty značky Niceboy patří akční kamery, autokamery, různé typy sluchátek, přenosné reproduktory, fitness náramky, chytré hodinky a další. Novinky, které Niceboy v posledních letech představil, jsou ucelená řada gamingového vybavení ORYX a řada kancelářské techniky. 

Více informací o výrobcích Niceboy naleznete na www.niceboy.cz