Nezisková organizace Lidská pouta vydala benefiční kalendář I BELIVE 2019

Křest benefičního kalendáře I BELIVE 2019 se konal v podvečer 11.12.2018 v galerii LA GALLERY NOVESTA.

Autorkou této myšlenky a také zakladatelkou Lidských pout je Kateřina Luisa Daňhelová. Zakoupením kalendáře lidé mohou podpořit potřeby dětí v azylových domech i v obtížných životních situacích a poslání neziskové organizace Lidská pouta , kterou je pomoc a osvěta proti domácímu násilí bez ohledu na věk a pohlaví.

Benefiční kalendář podpořili pan Tomislav Procházka poskytnutím nádherných prostor Hartigovského paláce na Malé Straně a finanční podporou, paní Hana Zoufalová zapůjčením výjimečných designérských modelů z její prodejny La Gallery Novesta. Partnerem pro tisk se stala společnosti Xerox Czech Republic . Poděkování patří také dalším partnerům kalendáře, portálu Luxus.cz, firmám HPR kámen, Alchymystique, dále partnerům benefiční křtu, firmám Vinařství Jakubík a Hanah finance. K partnerům benefičního kalendáře patří také časopis Brands&Stories, který rád podpořil dobrou věc. Vydavatelka, stejně tak jako zakladatelka Lidských pout, má s problematikou domácího násilí z minulosti osobní zkušenosti, proto Lidská pouta podporuje.

Hlavní tváří kalendáře se stala herečka Nela Boudová, v kalendáři se také objevily světoznámá modelka Tereze Jelínková, herečka Andrea Hoffmanová a začínají herečka a studentka Aneta Procházková.

Kalendář I BELIVE 2019 je možné zakoupit na info@lidskapouta.eu za 500,– Kč.