Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Nejčistší led z chladniček Haier

Značka Haier je známá svými spotřebiči v luxusním designu, s nadstandardními parametry a inovativními technologiemi pro náročné zákazníky po celém světě již více než 30 let. V jejím sortimentu jsou prémiové vestavné spotřebiče nové generace v elegantním designu, s umělou inteligencí a vybavením na míru, které vás přenesou od vaření k zážitku. Jako hit letošního léta značka Haier nyní rozšiřuje sortiment vícedveřových chladniček, tzv. multidoor, o nejvyšší modely s přelomovým automatickým výrobníkem ledu Absolute Ice, který je umístěný ve dveřích lednice a má vlastní chladící okruh. Zajišťuje tak čistý led bez pachů, které by v jiném případě mohly být přeneseny z chladící nebo mrazící části. Spolu s dávkovačem vody ve dvířkách a elegantním LED osvětlením výdejníku zaujmou na první pohled.

Dostupné modely:
CUBE HCR7918EIMB (kartáčovaná černá) a HCR7918EIMP (nerez)
FRENCH DOOR HFW7918EIMB (kartáčovaná černá) a HFW7918EIMP (nerez)

Prvotřídní technologie v konstrukci CUBE a FRENCH DOOR

O beznámrazový chod nejnovějších chladniček Haier se stará systém Total No Frost Air Surround. Speciální oddíl Switch Zone, ve kterém je možné změnit teplotu od +5 do -18 °C, umožňuje rozšířit dle potřeby chladničku či mrazničku, a můžete se tedy rozhodnout, zda tento oddíl zapnete jako chladničku nebo mrazničku. Zásuvky Humidity Zone a My Zone dokonale řídí teplotu a vlhkost pro citlivé potraviny. Hygienicky čistý interiér zabezpečuje vyspělá technologie ABT PRO. O celý provoz lednice se stará invertorový kompresor s 20letou zárukou zdarma. Připojení k wi-fi a ovládání chladničky na dálku pomocí aplikace hOn je pro skutečné fajnšmekry a milovníky IT technologií. Podívejme se na tyto úžasné technologie podrobněji.

Absolutně čistý led a voda

Modul na výrobu ledu Absolute Ice, umístěný ve dveřích chladničky, má vlastní chladící systém oddělený od chladničky i mrazničky. Díky tomu je proudící studený vzduch čistý a bez křížové kontaminace s jinými oddíly a váš led, vyrobený z filtrované vody, je čistý a bez zápachu.
Dávkovač vody integrovaný do dvířek lednice je doplněn o uhlíkový filtr, který je součástí balení a při jeho použití se elegantně rozsvítí modré led světlo podtrhující výjimečnou konstrukci ledniček.

Dokonalá distribuce chladného vzduchu

Díky technologii Haier Air Surround proudí vzduch uvnitř chladničky v horizontálních kruzích rovnoměrnějším a jemnější způsobem, čímž zachovává konzistenci a šťavnatost potravin až na 99 %. To bylo ověřeno v testu vydaném nezávislou expertní technickou laboratoří srovnávající Air Surround s technologií No Frost s přímým prouděním (modely Haier Group: CFE735CSJ a CVBN6184WBF/S1).
Speciální boční výstupy rovnoměrně distribuují studený vzduch a obklopují jídlo jako celek v prostoru chladničky, tím se zabrání přímému proudění na potraviny a jejich vysychání.

Z chladničky mrazničkou a zpět

Specifickou funkci chladniček CUBE je Switch Zone. Jedná se o 3 zásuvky v pravé části mrazáku, které můžete variabilně měnit z chladničky na mrazničku a zpět, a to v rozpětí od +5 do -18 °C. To je možné díky technologii Trilogic – třem samostatným chladícím okruhům. Použití samostatného výparníku pro každý oddíl zajišťuje, že se vůně a chutě nemísí.

Zásuvky pro jakékoliv jídlo

Speciální zásuvka My Zone umožňuje nastavit teplotu v daném prostoru podle typu jídla. Na výběr je mezi 3 režimy (Ovoce a zelenina, Quick Cool, 0 °C Fresh) a nastavit se dá na ovládacím displeji na dveřích chladničky. Oproti tomu Humidity Zone je zásuvka, která díky speciálnímu HCS filtru udrží až 90% vlhkost a uchová tak čerstvé potraviny (dle certifikace VDE N. ID. 40046454) dvakrát déle čerstvé.

To nejlepší pro hygienu

Absolutně přelomová je funkce antibakteriální ochrany, která redukuje až 99,99 % bakterií. Využívá k tomu modul EPP uvnitř systému cirkulace vzduchu, kde se katalyzuje vzduch a vytváří negativní ionty kyslíku, které rozkládají bakterie a molekuly zápachu na oxid uhličitý a vodu.

Jistota dlouhé životnosti a tichého chodu

Invertorový kompresor, který je srdcem chladniček Haier, zajišťuje nejen tichý chod, ale i dlouhou životnost. Navíc je na něj poskytována zdarma záruka 20 let. Pro získání záruky je nutné spotřebič registrovat na webových stránkách www.registrace-zaruka.cz do 14 dní od data nákupu.

Umělá inteligence

Nová generace chladniček Haier vám poskytne chlazení na míru přesně přizpůsobené vašim potřebám díky připojení k domácí wi-fi síti a aplikaci hOn, pomocí které je možné ovládat vaši chladničku i na dálku a získat rozšířené možnosti používání. Můžete vyzkoušet například některý z receptů přípravy pokrmů za pomoci těchto chladniček, nebo si nechat poradit, kdy spustit předchlazení před tím, než se vrátíte z nákupu, nebo nechat aplikaci, aby vám poradila a nastavila správnou teplotu v zásuvce My Zone podle skladovaných potravin.

www.haier.cz