Na zimní spánek se rozhodně nechystáme – nabízíme silné zázemí tiskařských technologií

S hrdostí se můžeme pochlubit novinkou naší dílny, alandrem MONTI ANTONIO mod. 180-T. Jsme silní a houževnatí jako medvěd a rádi lovíme nové příležitosti. Na zimní spánek se rozhodně nechystáme. Naopak nově rozjíždíme výrobu na kalandru. Nabízíme potisk metráží, veškerého textilu, vlajek, sportovního oblečení nebo třeba bannerové textilní reklamy. Součástí našeho kalandru je i napínací zařízení vhodné pro metráž s příměsí elastanu nebo lycry. Jsme připraveni také na potisk reklamních antibakteriálních nákrčníků s příměsí stříbra a textilních roušek.

Našemu hlavnímu froté sortimentu však zůstáváme věrni i nadále. Stávající nabídku tisku rozšiřujeme o potisk stále populárnějších kulatých ručníků nebo potisk osušek v maxi rozměrech.

V naší dílně máte k dispozici technologii horké ražby (hot stampingu), řezací plotr, tepelný lis s úpravou pro ručník a osušku, plochý sublimační pneumatický velkoformátový lis a tepelný lis na trička. Výšivku vám zhotovíme na kvalitních vícehlavých vyšívacích strojích.

Zapomeňte na zimní spánek. Právě teď přišel čas posílit svoji firmu reklamními dárky.

Zakládáme si na komplexní péči o naše zákazníky. Reklamní dárky pro vás zajistíme od grafického návrhu, přes výrobu až po doručení na váš práh. Vše máme v jedné jeskyni a těšíme se, až nám svěříte výrobu svých reklamních dárků. Kontaktujte náš obchodní tým.

Velkoobchodní textilní společnost Kapatex s.r.o.

FROTERY, značka reklamních ručníků a županů
obchod@kapatex.cz
www.kapatex.cz
www.eshop.kapatex.cz