Mototechna Drive: Koncept odrážející luxus vozů i exkluzivitu služeb

Drahá auta, špičkový servis i nadstandardní péče o klienty – přesně tyto kvality zanesl MORIS design do design konceptu pro prodejce luxusních vozů Mototechna Drive. Už při samotném vstupu zákazník pochopí, že se nachází v místě pro VIP klientelu. Tento „WOW“ efekt navíc umocňuje i skromný vzhled exteriéru, se kterým se při vývoji designu záměrně pracovalo.

Stylová dynamičnost

Světelné čelo recepčního pultu je doplněné o velkoformátovou autorskou grafiku a světla ve tvaru zadního difuzoru sportovních aut. Ty podtrhují dynamičnost prodejny i nabízených vozů. To vše je umístěno na tmavém pozadí upraveném technikou benátského štuku.
Tento náročný dekorativní styl důmyslně kontrastuje s luxusními vozy i se světlým vybavením showroomu.

Dokonalá prezentace

Dalším výrazným prvkem je 3D fotostěna. Skladba z polygonových panelů je cíleně nastavená tak, aby tvořila ideální pozadí pro fotografování aut všech barev i tvarů. Vždy bude dostatečně kontrastním a designovým prvkem, jež navíc navazuje na identitu značky Mototechna Drive. Každá pozice na prodejně pro umístění automobilu má své vlastní nasvětlení. Na křivkách, laku i skle aut tak vzniká hra světel, která podtrhuje jejich luxusní design.

Místo prvotřídního servisu

Po uvítání jsou zákazníci usazeni do komfortních sedaček v čekací zóně, která je dostatečně oddělena od části se stoly a zajišťuje tak klientům plné soukromí při předávání citlivých údajů. Pokud to ovšem klientům nevyhovuje, je zde připravený VIP salónek, který svou klubovou atmosférou jasně ukazuje výjimečnost klientovy návštěvy. Klientům čas v prodejně zpříjemní nejen luxusní vybavení showroomu, ale také malý bar nabízející jen to nejlepší drobné občerstvení včetně vybraných alkoholických nápojů.
Showroom Mototechna Drive navrhla a realizovala společnost MORIS design, která se již 25 let zabývá návrhy interiérů prodejen, showroomů, kanceláří a dalších komerčních prostor. Stavební úpravy zajistila její stavební divize MORIS construction.