Módní specialisté převzali MINI Cooper Countryman

Společnost Vermont, zastupující v České republice různé prémiové módní značky, převzala od společnosti Renocar pro své manažery 15 vozů MINI.

MINI je se světem módy a stylu propojeno od svého vzniku. A je tomu tak i v České republice. Nejnověji zásluhou společnosti Vermont, která nejen v České republice, ale také na Slovensku a v Maďarsku zastupuje například módní značky GANT, Barbour, KARL LAGERFELD, Nautica, La Martina, Odd Molly, Cremieux nebo Peak Performance.

Zástupci firmy Vermont si v prostorách společnosti Renocar v Čestlicích u Prahy převzali pro své manažery flotilu 15 vozů MINI Cooper Countryman, které budou díky své grafice na cestách nepřehlédnutelné.

MINI Cooper Countryman je ideálním vozem pro cestování jak na dlouhé vzdálenosti, tak do města, ale i mimo zpevněné cesty. Je to přizpůsobivý crossover, který v provedení Cooper nabízí výkon 100 kW (136 k) a kombinovanou spotřebu paliva jen 5,8 l/100 km. Společnost Vermont u svých vozů doplnila bohatou standardní výbavu o novou 7stupňovou dvouspojkovou převodovku, jež obohatila nabídku v letošním roce. Pro snadnou orientaci na cestách jsou všechny vozy vybaveny též MINI Navigačním systémem.

Více na www.bmwgroup.com