Brands & Stories slaví 15 let na trhu.

Maximální bezpečnost, výjimečné pohodlí

Řada autosedaček T-Line posouvá standard v oblasti rodinné mobility

Objevte novou dimenzi rodinného cestování, kde se bezpečnost snoubí s komfortem a elegance s funkcionalitou. Ať už vyrazíte na nákupy, za přáteli nebo na dovolenou, cestujte s jistotou, že je o vašeho malého pasažéra špičkově postaráno.

Snadný výběr bez starostí

Na českých silnicích je používání dětského zádržného systému povinné u každého dítěte, které neměří více než 150 cm a neváží více než 36 kg. Autosedačka tak provází malé cestovatele od začátku života zhruba do 12 let a vzhledem k růstu jich dítě vystřídá hned několik.

Řada T-Line dělá výběr vhodných autosedaček i přechod mezi jednotlivými modely úžasně jednoduchý. Značka CYBEX se pravidelně umisťuje na nejvyšších příčkách nezávislých bezpečnostních testů, což svým mimořádným hodnocením potvrzují i všechny modely této řady. Hledáte-li prvotřídní kombinaci bezpečnosti, pohodlí a stylu, T-Line je trefou do černého.

Od miminka až po školáka

Autosedačky pro novorozence, batolata, předškoláky a školáky na sebe plynule navazují tak, aby bylo dítě v každém vývojovém období maximálně chráněno.
Řadu otevírá praktické vajíčko Cloud T i-Size, které lze na základně Base T v autě otáčet do nástupní pozice a polohovat. Mimo vozidlo je možné jej používat v kombinaci s podvozkem jakéhokoli kočárku CYBEX a sklopit až do ergonomické pozice zcela vleže.

Jakmile dítě trochu povyroste, mohou si rodiče vybrat mezi dvěma modely – otočnou autosedačkou Sirona T i-Size umožňující převážet dítě proti i po směru jízdy a zcela revoluční Anoris T i-Size s celotělovým airbagem. Právě Anoris T získal v nezávislých testech ADAC fantastické hodnocení 1,5 a v kategorii pro malé a větší děti výrazně dominuje nad ostatními modely.
Pro děti zhruba od 3 – 12 let je určena robustní autosedačka Solution T i-Fix s nastavitelnou výškou a šířkou a patentovanou naklápěcí opěrkou hlavy. Pokročilá ochrana proti bočnímu nárazu a chytrý systém ventilace dělají ze Solution T i-Fix ideální řešení pro každého školáka, jehož rodičům záleží na jeho bezpečí a pohodlí.
Generální ředitel firmy CYBEX Johannes Schlamminger zdůraznil, že více než 500 udělených ocenění za bezpečnost a design je důkazem závazku společnosti k nejvyšším standardům. Výsledky nezávislých testů i zpětná vazba od rodičů potvrzují, že autosedačky řady CYBEX T-Line poskytují malým pasažérům bezpečí na každé cestě. Navíc s jednoduchostí a elegancí v dokonalém souznění s vašimi nároky na životní styl.

www.cybex-online.com