MALFINI vystupuje s pracovními oděvy Vertex doslova na vrchol

Nové pracovky testovali i mechanici F2!

Novou kolekci profesionálních pracovních oděvů pod názvem Vertex, kterou aktuálně zařazuje společnost MALFINI do svého portfolia, úspěšně otestovali mechanici formule F2 stáje Charouz Racing System. Jak řekla Martina Weberová, marketingová ředitelka ústeckého výrobce reklamního textilu, který je také významným producentem pracovních oděvů, prověřili tak své novinky přímo v terénu.

„Vybrali jsme si poměrně specifické prostředí, nicméně výjimečné výrobky si žádají také ojedinělý postup. A nám se spolupráce s automobilovými profesionály určitě vyplatila. Potvrdilo se, že Vertex kombinuje technologicky vyspělá vlákna, komfort a outdoorový vzhled,“ dodává Weberová.

Pod značkou RIMECK firma nabízí širokou škálu pracovních oděvů pro nejrůznější profese a právě Vertex, což lze přeložit jako top nebo vrchol, bude představovat jejich vyšší level. Vertex se stane strategicky nejdůležitější kolekcí ve smyslu dalšího rozvoje. Přestože tržby z prodeje pracovních oděvů představují pro firmu pouze zhruba deset procent z celkového obratu, jsou pro ni ekonomicky významným segmentem, na který se chce firma v následujících letech maximálně zaměřit.

MALFINI zahajuje sezonu se zimní, voděodolnou a prodyšnou softshellovou bundou Vertex, kterou doplní kalhoty a mikina ze stretch fleecu. U pracovních kalhot přichází firma se zajímavou inovací v podobě džínové varianty. „Vedle funkčnosti a bezpečnosti jsme se intenzivně zaměřili na módní trendy. Hranice mezi pracovním a outdoorovým oděvem se začíná stírat,“ říká Martina Weberová. Všechny typy kalhot jsou kompatibilní s kvalitními chrániči kolen, čímž získávají vyšší třídu ochrany. Navíc jsou opatřeny povrchovou úpravou odpuzující nečistotu. Ta se pak na látku méně přichytává a nevpíjí se do ní. Kolekce Vertex je připravována ve čtyřech nejpoužívanějších barvách v pracovní segmentu, nechybí ani oblíbené kamuflážové barvy – modrá a šedá.

Více na www.malfini.com