Letošní firemní dárky ve znamení českosti a vzájemné podpory

Koronavirus nás přiměl zastavit, zpomalit, zamyslet se. Mnohé firmy zjistily, co mohou dělat jinak a mnohé dokonce nastavily jiné výrobní programy. Každý bojuje o přežití, jak se dá. Právě v této době oceňujeme více než kdy jindy podporu, které se nám dostane od spolupracujících subjektů či klientů. Oceňujeme lidskost a podporujeme české firmy. Je skutečně doba se zamyslet nad tím, zda bychom svojí zakázkou reklamy či firemních dárků nemohli podpořit české firmy, které vyvíjí i vyrábí svoje produkty v Čechách a nechat stranou produkty z Číny. Ta už nám všem dost zavařila.

Možná tato doba přijít měla, abychom si uvědomili vlastní hodnoty, přehodnotili měřítka posuzování a posílili vlastenectví, které se stalo archaickým pojmem. Stejně tak, jak si najednou uvědomujeme při dovolených v Čechách, jak je ta naše zemička krásná a rozmanitá, protože po pouhých sto kilometrech se nám ráz krajiny diametrálně změní a můžeme si vybrat mezi horami, kraji s rybníky či lesy, měli bychom si uvědomit i to, kolik šikovných lidí je kolem nás. Kolik Čechů vydupalo ze země a bez jakékoli pomoci státu úžasné firmy, produkty a značky. A právě tito lidé, kteří měli zajímavé nápady a roky dřeli, aby je zhmotnili, mají třeba dnes problémy. Proto je v současnosti nanejvýš důležité podporovat se mezi sebou, protože nikdo jiný ze shora to neudělá.

Když si dnes nezadám reklamu u jejího zhotovitele, mohlo by se mi stát, že až ji budu potřebovat, vyrobit nebude u koho. A stejně je to i s firemními dárky. Každý chceme poděkovat svým klientům, obchodním partnerům či zaměstnancům, že tu s námi v této těžké době byli, ale můžeme to udělat tak, že tím ještě pomůžeme české firmě a uděláme to jejími produkty.

Firemní dárek by měl v sobě nést základní aspekty, jako je kvalita, užitečnost a českost. Dalšími nadstavbovými parametry jsou potom dárek na míru a darovaný zážitek. A všechno dohromady Vám může nabídnout společnost MANUFAKTURA ve svých dárkových balíčcích. Značka této kosmetiky sídlí a vyrábí v Čechách, vyvíjí a prodává českou kosmetiku inspirovanou českou tradicí, historií a přírodou, spolupracuje především s českými dodavateli. Právě ona je vybudována na filozofii podpory lokálních značek a výrobců. Od počátku jejího fungování se jí podařilo sdružit přes 250 drobných řemeslníků, bývalých mistrů lidové tvorby, Nositelů tradice a tradičních menších českých firem, jejichž výrobky dodnes v obchodech Manufaktura Original Czech Tradition nabízí. Tato ojedinělá platforma pro prezentaci našich tradičních řemesel vznikla téměř před třiceti lety z popudu toho, že obchodů, kde si zahraniční turisté mohli koupit typicky český suvenýr, bylo pramálo. Díky zajištění pravidelného odbytu a spoluprací při vývoji, designu a ochraně produktů byly vytvořené podmínky pro udržení řady zanikající řemesel, mohly se vyučit další generace řemeslníků a zachovala se řada unikátních řemeslných technik. Řemeslné výrobky a dřevěné hračky jsou nadčasové, vyvolávají emoce a vzpomínky a dokáží krásně zpestřit i dnešní moderní interiéry a nadlouho zabavit i děti.

Dárkovými sety od Manufaktury obdarovaný nezíská pouhou kosmetiku, ale i zážitek – evokující klid, pohodu a odpočinek. Kromě kosmetických balíčků nyní nabízí i zážitky ve své zážitkové laboratoři, kde si obdarovaný může namíchat svůj vlastní šampon, svoji sůl do koupele nebo se dozvědět, co jaká ingredience v kosmetice má za svůj úkol. Široký sortiment poctivé české kosmetiky a koupelnových doplňků Manufaktura sjednocuje myšlenka domácích lázní, v které lze proměnit jakoukoliv koupelnu. Stále pospícháme, za něčím se honíme a nestíháme. Manufaktura nabádá – zastavte se, zrelaxujte tělo i ducha a zlepšete si náladu. Zaneste do svého života příjemné, zkrášlující a odpočinkové rituály a věnujte čas jen sobě.

V souladu s uvedenou filozofií vznikají nápadité, originální a voňavé dárky, které zaručeně potěší ženy i muže všech věkových kategorií. Díky rozmanitému výběru kosmetických řad, vůni, barev i typů dárkových obalových materiálů dokáže Manufaktura vytvořit balíček na míru. Rádi Vám sestaví dárkové sety podle Vašich požadavků a představ a navíc lze hotové balíčky doplnit Vaším propagačním materiálem nebo komplimentkou.

www.manufaktura.cz